HomeAlege un coach

Newsletter

Abonati-va la newsletter

Testimoniale

“Am lucrat individual si ca si cuplu cu Ramona timp de 6 luni. Nu am putea spune ca exista un domeniu din viata noastra in care sa nu fi avut cel putin un salt calitativ extraordinar in aceasta perioada. Cel mai frumos "rezultat" obtinut a fost ca pe parcursul acestui program am hotarat sa ne...

Andreea & Tiberiu Filip

Recomandam

      semnalplus.ro

       

Alege un coach

Power Coaching® are la baza filozofia, definitia coachingului, standardele de etica si competentele profesionale ale principalelor corpuri de acreditare internationala: ICF (International Coach Federation) si IIC&M (International Institute of Coaching and Mentoring).  

 

Coachingul este un parteneriat pe termen lung care ii ajuta pe clienti sa obtina rezultatele pe care si le doresc in viata lor personala si/sau profesionala prin folosirea unor abilitati de ascultare si de a pune intrebari eficiente. Clientii nostri exploreaza obstacolele, emotiile, fricile, Legile Universale si valorile umane legate de subiectele abordate. 

Mind-Kinetics ® este stiinta noastra care deschide mintea si da putere clientilor sa primeasca noi idei si  sa actioneze pentru obtinerea unor schimbari pozitive permanente in vietile lor. 

Stiinta a demonstrat ca obiceiurile si comportamentele se schimba doar atunci cand exista o transformare fiziologica la nivelul celulelor noastre care se ocupa cu gandirea. Partenerul nostru CLI (Coaching and Leadership International Inc) a dezvoltat in ultimii 15 ani intrumente si procese extraordinare, care le permit coach-ilor sa descopere rapid cauzele originare ale incapacitatii clientilor de a fi productivi intr-un anumit domeniu, dar si mai important sa creeze acea transformare fiziologica la nivelul creierului. In plus, instrumentele Mind-Kinetics®, ca The Brain Walk, deschid automat centrii gandirii inovatoare ai clientului pentru a-l spijini sa creeze solutiile de care are nevoie in obtinerea rezultatele dorite. 

Stiinta Mind-Kinetics® din aceste instrumente duce la deschiderea receptorilor celulelor din creier care sunt blocati. Celulele care se ocupa de gandire incep astfel sa primeasca hrana (oxigen si glucoza) si clientul incepe sa gandeasca mai clar. Avand acum aceste celule hranite, clientul este intr-o stare emotionala si intelectuala optima pentru a genera noi idei/ solutii (folosind centrii superiori ai creativitatii din creier) dar si mai important clientul este intr-o stare optima de a actiona bazandu-se pe aceste idei. 

Mentoringul este despre a impartasi o parte din inteleciunea si cunostintele dobandite cu altii. Inclus in procesul de Power Coaching, mentoringul este o etapa din planificare si are loc doar in ultimele 5 minute din sesiunea de coaching. Power Coach-ul exploreaza diverse optiuni impreuna cu clientul care pot include si experienta si instrumentele/ ideile pe care coach-ul le-a obtinut de-a lungul anilor.