HomeAlege un coachAlege un Power Coach

Newsletter

Abonati-va la newsletter

Testimoniale

“Metodologiile Power Coaching with Mind Kinetics (PCMK) imi dau sentimentul de siguranta si claritate in fiecare zi, prin self coaching ori de cate ori am o provocare sau problema. Imi este mult mai usor sa articulez obiective pe termen scurt si lung si sa le pot pune in practica prin actiuni ...

Oana Voda, Associate Power Coach

Recomandam

      semnalplus.ro

       

Alege un Power Coach®

REZULTATELE PE CARE LE PUTETI ASTEPTA ATUNCI CAND LUCRATI CU UN POWER COACH®:

 

Va puteti astepta la multe rezultate deosebite din parteneriatul cu un Power Coach®, de exemplu:

1.       Sa va impliniti visele si obiectivele: cu totii suntem uneori blocati. Chiar si coachii au nevoie de un coach! Identificati care sunt visele si obiectivele pe care le aveti si realizati-le.

2.       Construiti relatii puternice: observati cum relatiile din viata dumneavoastra infloresc. Si experimentati liniste sufleteasca atunci cand relatiile neconstructive dispar.

3.       Rezolvati probleme dificile: este greu uneori sa rezolvati probleme dificile de unul singur. Indiferent daca sunt probleme personale sau de afaceri, un Power Coach® va poate sprijini sa gasiti solutiile cele mai potrivite.

4.       Scopul vietii: veti fi sigur care este calea pe care ati fost menit sa o parcurgeti in aceasta viata. Si asta va poate aduce scop si implinire in viata.

5.       Indepartarea celor mai mari blocaje mentale din viata dumneavoastra: indepartati cele mai mari blocaje mentale din calea succesului dumneavoastra personal si/sau profesional!

6.       Schimbare permanenta pozitiva: veti experimenta schimbari permanente pozitive  in orice subiect pe care il veti aborda. Va garantam.

7.       Gandire bilaterala: veti gandi mai rapid si mai eficient devenind o persoana care poate face usor trecerea de la emisfera stanga a creierului la cea dreapta.

8.       Ganditi ca un Einstein: de-a lungul anilor clientii nostri si-au demonstrat lor insisi  ca pot gandi si ei ca un geniu. Noi va oferim instrumentele potrivite pentru acest gen de rezultat.

9.        Manifestati valorile umane: veti manifesta mai puternic valorile umane ca increderea in sine si in altii, curaj, angajament, compasiune.

10.    Rezultate rapide: clientii ne spun ca instrumentele noastre premiate la nivel international dau cele mai rapide rezultate din industria de coaching. Cu noi nu veti pierde din timpul dumneavoastra valoros.

 

 

 


 

Ramona Ioana Lacatus
Accredited Master Coach
Detalii

 Irina Mihaela Andrei
Certified Power Coach
Detalii

Maria Iris Hoeppe
Certified Power Coach
Detalii

 Cristina Cremenescu
Certified Power Coach
Detalii

 



Tatiana Dragut
Associate Power Coach
Detalii

 Oana Voda
Certified Power Coach
Detalii

  Monica Mirescu
Associate Power Coach

Detalii

 Ramona Ungureanu
Associate Power Coach
Detalii

                                             

          Alexandru Frumosu                         Manuela Vasiliu                          Andra Todirita Enciu                     George Botoran
        Associate Power Coach                    Associate Power Coach                   Associate Power Coach              
Associate Power Coach                                          Detalii                                               Detalii                                              Detalii                                           Detalii

       

 


 

Diana Metes
Associate Power Coach

Detalii