HomeFormare in coaching

Newsletter

Abonati-va la newsletter

Testimoniale

“Daca ar fi sa numesc un moment din viata mea in care am fost cu adevarat inspirat, norocos, atunci acesta ar fi intalnirea mea cu Ramona Lacatus. Mare parte din cine sunt astazi si din ce am reusit sa realizez, indeplinindu-mi unul dintre visele mele, acela de a dezvolta o retea de publicitate...

Eduard Petrescu, Managing Director – Invent Media

Recomandam

      semnalplus.ro

       

Formare in coaching

CLI-Romania (denumita anterior Wisdom Coaching), scoala condusa de Ramona Ioana Lacatus, Master Coach acreditat international impreuna cu partenerii sai Coaching and Leadership International Inc (CLI) va ofera programe de pregatire si certificare in coaching pentru minte, corp si suflet atat pentru afaceri cat si viata personala. Indiferent ca sunteti interesat sa deveniti coach certificat in Business Coaching, Executive Coaching sau Life Coaching noi va oferim o abordare cuprinzatoare asupra coachingului aplicabila oricarui tip de preocupare umana. 

Programele noastre sunt acreditate si/sau aprobate atat de IIC&M (International Institute of Coaching and Mentoring) cat si de ICF (International Coach Federation), doua dintre cele mai importante institute de certificare pentru coaching din lume.

Urmatorul curs incepe pe: 28 octombrie 2015.

FOARTE IMPORTANT: Betska K-Burr, persoana care a dezvoltat aceste metodologii de coaching Power Coaching with Mind Kinetics ce au castigat premii internationale, va veni in Romania pentru acest curs. Toti studentii vor avea oportunitatea de a invata direct subtilitatile comportamentului uman, conexiunea dintre corp, minte si suflet si cum lucreaza impreuna. Acest curs va fi tinut in limba engleza.

Programul se va desfasura fata in fata in Bucuresti in perioada 28 octombrie - 1 noiembrie 2015 pentru nivelul Associate Power Coach (APC) si 4-8 noiembrie 2015 pentru nivelul Certified Power Coach (CPC). Inaintea nivelului APC au loc 2 webinarii online pregatitoare de cate 2 ore iar dupa fiecare nivel vor avea loc cate 8 teleclase online a cate 3 ore fiecare. Pe perioada cursului va fi o interactiune live cu un instructor, pentru a urmari dezvoltare abilitatilor de coaching a FIECARUI student in parte.   

APC (Associate Power Coach) include PPC (Practitioner Power Coach).

CPC (Certified Power Coach) include PPC (Practitioner Power Coach) si APC (Associate Power Coach). 

CPC = PPC + APC + peste 20 de metodologii avansate de coaching care lucreaza la nivel de subconstient pentru a inlocui tiparele de gandire/comportament negative cu unele pozitive PERMANENTE. Acest proces este cel care garanteaza schimbarea de comportament pentru clientii nostri. 

CEPC (Certified Executive Power Coach) include PPC (Practitioner Power Coach), APC (Associate Power Coach) si CPC (Certified Power Coach).

CEPC = PPC + APC + CPC + 20 de instrumente de leadership si mentoring create special pentru executive coaching.

Economisiti acum- Inscrieti-va la cursul de APC, CPC sau CECP:
(NOTA: reducerea se aplica doar atunci cand cursul este platit in intregime in momentul inscrierii)

  • economisiti pe loc 5% - daca va inscrieti cu min 45 de zile inainte de inceperea cursului.

PCMK, Logo CLI, Power Coaching®, Power Coach®, The Brain Walk®, Mind-Kinetics®, Certified Power Coach®, Professional Power Coach® si Master Power Coach® sunt marci si/sau marci inregistrate ale Coaching and Leadership International Inc. (CLI). Folosirea acestor marci este limitata de politicile adresate Power Coachilor instruiti de CLI.