HomeFormare in coachingAvantaje competitive »

Newsletter

Abonati-va la newsletter

Testimoniale

“Am lucrat individual si ca si cuplu cu Ramona timp de 6 luni. Nu am putea spune ca exista un domeniu din viata noastra in care sa nu fi avut cel putin un salt calitativ extraordinar in aceasta perioada. Cel mai frumos "rezultat" obtinut a fost ca pe parcursul acestui program am hotarat sa ne...

Andreea & Tiberiu Filip

Recomandam

      semnalplus.ro

       

Avantaje competitive

Power Coaching® with Mind-Kinetics® (PCMK™) este coaching la un nivel inalt de complexitate. In acelasi timp se poate folosi cu usurinta atat de incepatori cat si de cei cu experienta pentru ca uneste calitatile noastre naturale cu metode de coaching sigure si complete in beneficiul clientilor.

Clientii, familiile, coach-ii si prietenii nostri se transforma in oameni cu o mai mare intelepciune si incredere in sine si in altii. Ajung sa aiba pace sufleteasca, sa fie concentrati, disciplinati, plini de viata; devin  persoane si echipe deosebit de productive; managerii devin lideri cu mai multa compasiune, capabili sa inspire cu adevarat maretie in propria persoana si in altii. 

Stapanim arta si stiinta coachingului atat pentru formarea ca Life Coach cat si  Executive Coach sau Business Coach. Studentii nostri invata sa devina coachi care isi sprijina clientii sa-si transforme modul de gandire si sa creeze comportamente pozitive in orice domeniu al vietii. Este un proces de dezvoltare personala si profesionala extraordinar.

 

Iata 7 motive pentru care ar trebui sa alegeti Wisdom Coaching/CLI-Romania pentru certificarea dvs. in coaching:

1.      Acreditare atat din partea IIC&M cat si ICF 
Programele noastre sunt acreditate/aprobate de ambele corpuri internationale de acreditare din industrie: IIC&M (International Institute of Coaching and Mentoring = Institutul International de Coaching si Mentoring) si ICF (International Coaching Federation = Federatia Internationala de Coaching).

2.      Stiinta Mind-Kinetics®
Stiinta a demonstrat ca obiceiurile si comportamentele noastre se vor schimba doar atunci cand exista o transformare fiziologica la nivelul creierului. Stiinta Mind-Kinetics (PCMK) produce aceasta transformare de fiecare data. Garantam acest lucru. Iar aceasta garantie este o oferta rar intalnita in lumea de coaching si consultanta.

3.      Instrumente universale pentru toate aspectele vietii 
Orice Power Coach se poate specializa in executive coaching sau team building sau coaching pentru un stil de viata sanatos, sau coaching pentru probleme financiare sau orice alta nisa in coaching. In acelasi timp poate sta linistit ca folosind instrumentele universale PCMK este capabil sa antreneze pe oricine, oriunde, legat de orice provocare sau obiectiv. Acesta este un serviciu deosebit de valoros pe care il oferim clientilor nostri si prin care sprijinim efortul lor in dezvoltarea personala si profesionala.

4.      Schimbare pozitiva permanenta
Sistemele noi de convingeri pozitive ancorate in subconstient produc schimbari pozitive permanente. 

5.      Abilitatea de a gandi bilateral (transferarea cu usurinta intre emisfera dreapta si emisfera stanga a creierului)  
Gandirea bilaterala este extrem de dificila pentru majoritatea oamenilor. In timpul formarii si certificarii in Life Coaching si Executive Coaching veti invata intrsumentele PCMK care reantreneaza creierul sa gandeasca bilateral si in acest fel creeaza mai multi ganditori de geniu. Iar procesul este usor si distractiv!

6.      Cresterea IQ si EQ
Instrumentele PCMK ne duc cu usurinta catre gandirea cu intreg creierul.

7.      Legile Universale 
Legile Universale sau Adevarurile Universale sunt pur si simplu adevaruri ce le permit oamenilor sa vada maretia din interiorul lor si sa atinga orice scop pe care si-l propun. 


Acum ca sunteti mai familiarizati cu avantajele competitive ne puteti contacta la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau
004 0724 505 960 pentru a va inscrie. 


De asemenea sunt binevenite intrebarile dumneavoastra; vom fi incantati sa va oferim informatii suplimentare, inclusiv detalii despre intregul program si multiplele posibilitati pentru certificarea dumneavoastra in coaching ca Executive Coach, Business Coach sau Life Coach. 

PCMK, Logo CLI, Power Coaching®, Power Coach®, The Brain Walk®, Mind-Kinetics®, Certified Power Coach®, Professional Power Coach® si Master Power Coach® sunt marci si/sau marci inregistrate ale Coaching and Leadership International Inc. (CLI). Folosirea acestor marci este limitata de politicile adresate Power Coachilor instruiti de CLI.