Newsletter

Abonati-va la newsletter

Testimoniale

“Aceasta formare in coaching, metodologiile si practicile folosite sunt eficiente, orientate catre client si urmaresc respectarea standardelor de etica stabiliate de ICF. Uneltele si resursele sunt cu adevarat transformationale, creand independenta si incredere clientilor, dandu-le instrumente ...

Cathy McLellan, MA, CPC, Meyers Norris Penny, LLP

Recomandam

      semnalplus.ro

       

Abilitati dobandite

Iata cateva abilitati pe care le veti dobandi in cadrul programului de certificare:

1.    Certificarea in coaching pentru Executive Coaching & Life Coaching! Nu veti fi nevoiti sa platiti pentru doua programe separate pentru a dobandi aceste abilitati. 

2.    Cum sa va sprijiniti clientii sa creeze salturi calitative in modul lor de a gandi folosind valorile umane  precum onestitate, integritate, incredere in sine si in ceilalti, intelepciune, generozitate, prietenie, curaj, compasiune.

3.    Cum sa traiti si sa munciti respectand Legile Universale ale comportamentului uman. 

4.    Cum sa schimbati tiparele negative de gandire ale clientilor dvs in unele pozitive.  

5.    Cum sa imbunatatiti si sa corelati IQ cu EQ (coeficientul emotional) pentru clientii de toate varstele. 

6.    Capacitatea de a lucra cu dizabilitati de invatare si de comportament la toate varstele. Ii veti putea ajuta pe clienti sa devina persoane care gandesc bilateral iar acest aspect duce la dezvoltarea lor personala.  

7.    Cum sa ganditi mai clar si cu mai multa concentrare.

8.    Cum sa folositi metodologiile PCMK pentru a redirectiona mintea constienta si cea subconstienta sa actioneze pozitiv in toate domeniile vietii.

9.    Pentru cei care va veti construi o afacere in coaching:  veti invata cum sa conduceti o afacere profitabila; sa atrageti clienti, sa va asigurati ca toti clientii dvs au succes; veti invata  aspecte administrative, cum sa construiti un plan de afaceri, sa identificati scopul vietii dvs, care sunt segmentele de piata care va intereseaza, preturi, promovare etc..

10.  Pentru coachii interni din corporatii: veti invata cum sa imbunatatiti considerabil performanta intregului personal din organizatia dvs., cum sa ii ajutati sa se dezvolte atat personal cat si profesional. 


Acum ca ati aflat care sunt abilitatile pe care le veti dobandi ne puteti contacta la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau
004 0724 505 960 pentru a va inscrie. De asemenea sunt binevenite intrebarile dumneavoastra; vom fi incantati sa va oferim informatii suplimentare, inclusiv detalii despre intregul program si multiplele posibilitati pentru certificarea dumneavoastra in coaching ca Executive Coach, Business Coach sau Life Coach. 

PCMK, Logo CLI, Power Coaching®, Power Coach®, The Brain Walk®, Mind-Kinetics®, Certified Power Coach®, Professional Power Coach® si Master Power Coach® sunt marci si/sau marci inregistrate ale Coaching and Leadership International Inc. (CLI). Folosirea acestor marci este limitata de politicile adresate Power Coachilor instruiti de CLI.