Newsletter

Abonati-va la newsletter

Testimoniale

“Am lucrat individual si ca si cuplu cu Ramona timp de 6 luni. Nu am putea spune ca exista un domeniu din viata noastra in care sa nu fi avut cel putin un salt calitativ extraordinar in aceasta perioada. Cel mai frumos "rezultat" obtinut a fost ca pe parcursul acestui program am hotarat sa ne...

Andreea & Tiberiu Filip

Recomandam

      semnalplus.ro

       

Coaching-ul dvs. va fi unic

Va invitam sa separati coachingul de mentoring si consultanta. Fiecare are timpul si locul potrivit, insa mentoringul si consultanta nu sunt potrivite pe parcursul unei sesiuni de coaching. Asigurati-va ca in permanenta clientul stie in ce calitate lucrati cu el/ea – faceti coaching, mentoring sau consultanta?

Spus simplu……

 

Consultantul face munca in locul clientului.
Mentorul isi impartaseste cunostintele & intelepciunea cu clientul.
Un Power Coach sprijina clientul sa acceseze cele mai bune solutii pentru el din interiorul sau si apoi face mentoring daca este necesar (intotdeauna cu permisiunea clientului).

 

Acest program este unic pentru ca studiaza in profunzime conexiunea dintre minte, corp si suflet.

Prin obtinerea certificarii in coaching ca PCPC (Professional Certified Power Coach©):

 

1.   Veti dobandi abilitatea de a pune intrebari profunde pentru a lucra cu clientul sa obtina un nivel mai mare de putere pe toate cele 4 nivele: emotional, spiritual, mental si fizic si in toate cele 7 domenii ale vietii personale si profesionale.

 

2.   Veti putea ajuta clientii sa obtina o transformare in gandire. Stiinta a demonstrat ca obiceiurile si comportamentele se vor schimba doar atunci cand exista o transformare fiziologica, biologica a clientului. 

 

3.   Veti avea peste 80 de metodologii Power Coaching® with Mind-Kinetics®  (PCMK) pentru a tine sesiuni de coaching “sigure”.

 

4.   Veti dobandi abilitati intuitive profunde care va vor ajuta sa descoperiti adevaratele obiective sau adevaratele probleme impreuna cu clientii si sa fiti un ghid mai puternic. 

 

5.   Veti avea mai multa pace sufleteasca pentru ca veti experimenta personal toate aceste procese de-a lungul programului de certificare in coaching. 

 

6.   Va veti ajuta pe dvs si pe altii sa deveniti persoane care gandesc bilateral (cineva care face transferul cu usurinta intre emisfera dreapta a creierului si emisfera stanga).

 

7.   Veti fi capabili sa identificati cand clientii (sau dvs insiva) va confruntati cu o “frustrare” – un blocaj mental major care va impiedica sa accesati nivele mai inalte de constienta si de succes. Si apoi ii puteti ghida sa treaca dincolo de aceasta frustrare. 

 

8.   Veti fi in liga celor cu adevarat profesionisti avand abilitati de coaching bazate pe “Logica + Inima” – cele mai avansate abilitati de coaching din aceasta industrie.

 

9.   Va veti putea ajuta clientii sa ajunga la “miezul problemei” (cauza originara) legata de inabilitatea lor de a face fata unei provocari sau inabilitatea de a atinge anumite obiective.

 

10. Dupa ce veti obtine certificarea in coaching ca Certified Power Coach (CPC) veti putea invata sa tineti programele noastre de training pentru corporatii & familii.

 

11. Veti obtine un nivel mult mai inalt de constiinta si astfel va veti crea o viata echilibrata si veti fi clari despre modul in care va doriti sa contribuiti in aceasta lume.  

 

Acum ca sunteti mai familiarizati cu modul in care coachingul dvs va fi unic ne puteti contacta la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau 004 0724 505 960 pentru a va inscrie. 

 

De asemenea sunt binevenite intrebarile dumneavoastra; vom fi incantati sa va oferim informatii suplimentare, inclusiv detalii despre intregul program si multiplele posibilitati pentru certificarea dumneavoastra in coaching ca Executive Coach, Business Coach sau Life Coach. 

PCMK, Logo CLI, Power Coaching®, Power Coach®, The Brain Walk®, Mind-Kinetics®, Certified Power Coach®, Professional Power Coach® si Master Power Coach® sunt marci si/sau marci inregistrate ale Coaching and Leadership International Inc. (CLI). Folosirea acestor marci este limitata de politicile adresate Power Coachilor instruiti de CLI.