Newsletter

Abonati-va la newsletter

Testimoniale

“Am lucrat individual si ca si cuplu cu Ramona timp de 6 luni. Nu am putea spune ca exista un domeniu din viata noastra in care sa nu fi avut cel putin un salt calitativ extraordinar in aceasta perioada. Cel mai frumos "rezultat" obtinut a fost ca pe parcursul acestui program am hotarat sa ne...

Andreea & Tiberiu Filip

Recomandam

      semnalplus.ro

       

Dezvoltarea afacerii

Suntem incantati sa ne sprijinim toti studentii in a-si dezvolta afaceri de coaching profitabile prin: 

1.      Feedback detaliat de la mentorul dumneavoastra
Pe parcursul programului de certificare in coaching mentorul dvs va va oferi feedback pentru a se asigura ca v-ati insusit corect fiecare metodologie in parte. 

2.      Reteaua pentru toti absolventii
Atat pe site-ul nostru (www.wisdomcoaching.ro ) cat si pe websiteul partenerului nostru CLI (www.coachingandleadership.com)  exista cate o sectiune “pentru membri’ dedicata doar studentilor pentru a va putea impartasi experientele si a va ajuta reciproc sa cresteti si sa prosperati.  

3.      Construiti-va o afacere de succes lucrand individual cu un mentor        
Exista Power Coachi de succes disponibili sa va ajute in dezvoltarea afacerii dvs pe toate planurile: de la marketing la vanzari, finante si administrare.  

4.      Puteti alege modalitatea de invatare 
Puteti alege sa va obtineti certificarea in coaching, Certified Power Coach, urmand un curs la distanta sau unul desfasurat fata in fata intr-o sala de curs. Va oferim ambele variante. De asemenea puteti combina aceste doua variante de invatare.

5.      Puteti avansa catre a facilita Programele de Prosperitate     
Puteti obtine certificarea ca facilitator pentru programele noastre dedicate corporatiilor sau programele pentru prosperitate personala. Puteti tine aceste programe pentru clientii dvs din corporatii sau pentru publicul larg.

 


Suntem incantati sa va oferim acest sprijin extraordinar. Acum ne puteti contacta la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau 004 0724 505 960 pentru a va inscrie.


De asemenea sunt binevenite intrebarile dumneavoastra; vom fi incantati sa va oferim informatii suplimentare, inclusiv detalii despre intregul program si multiplele posibilitati pentru certificarea dumneavoastra in coaching ca Executive Coach, Business Coach sau Life Coach. 


PCMK, Logo CLI, Power Coaching®, Power Coach®, The Brain Walk®, Mind-Kinetics®, Certified Power Coach®, Professional Power Coach® si Master Power Coach® sunt marci si/sau marci inregistrate ale Coaching and Leadership International Inc. (CLI). Folosirea acestor marci este limitata de politicile adresate Power Coachilor instruiti de CLI.