Newsletter

Abonati-va la newsletter

Testimoniale

“Am lucrat individual si ca si cuplu cu Ramona timp de 6 luni. Nu am putea spune ca exista un domeniu din viata noastra in care sa nu fi avut cel putin un salt calitativ extraordinar in aceasta perioada. Cel mai frumos "rezultat" obtinut a fost ca pe parcursul acestui program am hotarat sa ne...

Andreea & Tiberiu Filip

Recomandam

      semnalplus.ro

       

Ce gandim devenim

Cercetatorul vizionar japonez, Mr. Masaru Emoto, a publicat o carte importanta "Mesajele ascunse din apa".

Daca aveti cea mai mica indoiala ca fiecare gand afecteaza tot ceea ce exista inauntrul si in jurul dumneavoastra, informatiile si fotografiile prezentate in rezultatele sale va vor schimba felul in care ganditi si convingerile pe care le aveti intr-un mod profund.

Plecand de la cercetarile lui Emoto, atunci cand rezolva o problema, un Power Coach este instruit sa se asigure ca in timpul procesului de coaching clientul va folosi ambele emisfere cerebrale astfel incat sa gandeasca cu tot creierul si sa ancoreze convingerile pozitive in subconstient pentru a le inlocui pe cele neconstructive. Un Power Coach intelege Legea convingerii - Ceea ce gandim, devenim. Gandurile noastre sunt actiunile noastre; de aceea, e necesar sa fim sarguinciosi in a face self-coaching si in a lucra cu un Power Coach pentru ca receptorii sa ‘se deschida’ si sa gandim mai pozitiv in fiecare zi. 

Trebuie sa experimentati ca sa puteti crede.

Ne puteti contacta la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau 004 0724 505 960 sau ne puteti trimite intrebarile dvs.si vom fi incantati sa va oferim informatii suplimentare, inclusiv detalii despre intregul program si multiplele posibilitati pentru certificarea dumneavoastra in coaching ca Executive Coach, Business Coach sau Life Coach. 


PCMK, Logo CLI, Power Coaching®, Power Coach®, The Brain Walk®, Mind-Kinetics®, Certified Power Coach®, Professional Power Coach® si Master Power Coach® sunt marci si/sau marci inregistrate ale Coaching and Leadership International Inc. (CLI). Folosirea acestor marci este limitata de politicile adresate Power Coachilor instruiti de CLI.