Newsletter

Abonati-va la newsletter

Testimoniale

“Antrenamentul Ramonei m-a facut capabila sa ma bucur de dragoste si armonie, impacarea cu mine si cu ceilalti. M-a invatat ca nu pot astepta de la ceilalti ceea ce nu-mi ofer eu insami. Adica m-a facut sa devin creatoarea propriei mele vieti. “

Ioana Spirescu, Business Owner

Recomandam

      semnalplus.ro

       

Extragerea solutiilor

Win Wenger in cartea sa "Factorul Einstein " ne spune ca "Subconstientul nostru are puterea unui Leonardo da Vinci sau a unui Einstein."

Stiinta a demonstrat ca fiintele umane isi folosesc o portiune foarte mica din creierul lor si anume 5-10%. V-ati intrebat vreodata ce facem cu restul?

Cu doar 10% am dus astronauti pe luna si s-au facut descoperiri avansate in medicina.

Imaginati-va, doar imaginati-va, ce am putea face daca ne-am folosi mai mult creierul!!

Metodologiile noastre Power Coaching® ajuta la maximizarea capacitatii creierului nostru pentru a ne putea conecta la centrii cei mai creativi si pentru a ne folosi cat mai bine atat mintea constienta cat si cea subconstienta. Aceste instrumente ne permit sa ne accesam propria genialitate.

Ca adulti inteligenti stim ca pentru a realiza un obiectiv trebuie mai intai sa il ‘vedem’. De exemplu, cand trebuie sa facem cumparaturi si sa folosim masina deschidem usa casei si pana sa mergem la masina trebuie intai sa o vedem. Apoi, punem un picior in fata celuilalt pentru a ajunge la masina. Acelasi lucru este valabil pentru orice in viata. Extragerea solutiilor prin imagini este una din metodele pe care le folosim pentru a ne sprijini clientii in procesul de conectare cu centrii cei mai creativi din creier. Extragerea solutiilor prin imagini ne ajuta sa ‘vedem’ solutiile unei probleme, provocari sau obiectiv.

Einstein a fost un maestru al extragerii solutiilor prin imagini. Obisnuia sa stea pe un scaun cu mainile pe genunchi, si cu o piatra in fiecare mana. Se gandea la cea mai mare provocare din viata lui in momentul respectiv. Apoi, ii spunea emisferei stangi a creierului sa isi opreasca activitatea, iar emisferei drepte sa porneasca. Astepta cu rabdare sa extraga o imagine din emisfera dreapta. Emisfera dreapta fiind centrul creativitatii, ‘vorbeste’ in imagini. Odata ce obtinea o imagine (solutie), Einstein lua acea imagine si o decodifica folosind emisfera stanga a creierului. Cu alte cuvinte, descoperea cum acea imagine reprezenta o solutie la provocarea lui.

Aveti vreo idee de ce folosea pietrele?  Daca raspundeti corect la aceasta intrebare veti avea gratuit un cadou.

Toate marile inventii au fost realizate printr-o forma sau alta de extragere a solutiilor prin imagini. 

Metode precum The Brain Walk®, de exemplu, implica folosirea mintii constiente, a subconstientului impreuna cu emisfera logica si cea creativa pentru a putea ajuta clientul sa isi creeze solutiile de care are nevoie pentru indeplinirea obiectivelor sale.

Metoda The Brain Walk ne permite sa folosim gandirea cu tot creierul. Va suna puternic? Sigur ca este. Invatati sa ganditi ca un Einstein. Achizitionati astazi unul din pachetele The Brain Walk si incepeti un proces  extraordinar de dezvoltare personala. 

Trebuie sa experimentati ca sa puteti crede.

Ne puteti contacta la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.  sau 004 0724 505 960 sau ne puteti trimite intrebarile dvs.si vom fi incantati sa va oferim informatii suplimentare, inclusiv detalii despre intregul program si multiplele posibilitati pentru certificarea dumneavoastra in coaching ca Executive Coach, Business Coach sau Life Coach. 


PCMK, Logo CLI, Power Coaching®, Power Coach®, The Brain Walk®, Mind-Kinetics®, Certified Power Coach®, Professional Power Coach® si Master Power Coach® sunt marci si/sau marci inregistrate ale Coaching and Leadership International Inc. (CLI). Folosirea acestor marci este limitata de politicile adresate Power Coachilor instruiti de CLI.