Newsletter

Abonati-va la newsletter

Testimoniale

“De la prima sesiune cu Ramona mi-am dat seama ca am de-a face cu un Maestru. Are o capacitate extraordinara de a asculta, si ma refer la a asculta mult dincolo de ce spune o anumita persoana. Intuitia ei este remarcabila. M-a provocat in absolut fiecare sesiune intrucat Ramona cu adevarat vrea...

Anna Mrozik, Professional Life Coach

Recomandam

      semnalplus.ro

       

Modelul claritatii solutiilor

Modelul claritatii solutiilor ne arata procesul mental necesar pentru a obtine solutii. 

Cand un client intra intr-o sesiune de coaching cu un Power Coach®, vrea sa lucreze ori cu anumite provocari ori sa atinga anumite obiective personale si profesionale.  Provocarile si obiectivele pot fi in oricare din cele 7 domenii ale vietii: cariera, social, financiar, sanatate, spiritual, familie sau intelectual. Daca are dificultati in a depasi provocarile sau in a-si atinge obiectivele, atunci, asa cum sugereaza Pert in ‘Moleculele emotiei’, clientul este blocat. Receptorii sunt blocati din cauza emotiilor pe care le are legat de  provocarea sau obiectivul in cauza, iar celulele care se ocupa de procesul de gandire sunt subnutrite, lasand clientul intr –o stare confuza si mai putin alert cand e vorba de solutii. 

In toate cazurile in care clientul are dificultati in a depasi o provocare sau a-si atinge un obiectiv, spunem despre client ca se afla intr-o “capacitate inferioara’, asa cum arata diagrama alaturata. E posibil sa se simta tras in jos de o frustrare, manie, vina sau orice varietate de emotii. In fiecare sesiune, munca noastra ca si Power Coach este aceea de a folosi stiinta Mind-Kinetics pentru a ajuta clientul sa se mute din acea zona de ‘capacitate inferioara’ macar catre un punct de  gandire neutra (unde emotiile sunt eliberate) si in cele din urma sa ajunga in zona de “capacitate superioara’ unde claritatea se transforma in solutii precise cu actiuni imediate.

In lumea corporatista, leaderii comenteaza adesea ca  nu sunt obisnuiti sa-si exprime emotiile – in special barbatii si femeile care au fost crescuti in familii unde emotiile nu erau considerate ‘manifestari masculine’ sau ‘necesare’ (in cazul femeilor). 

Cu toate acestea, odata ce le spunem ca metodologiile Power Coaching® sunt construite sa se adreseze emotiilor logice, se relaxeaza. Apoi, folosesc acest sentiment de libertate sa exploreze acea parte din creier in care emotiile sunt considerate un punct forte pentru a fi un lider mai bun sau un parinte mai bun de exemplu.

Trebuie sa experimentati ca sa puteti crede.

Ne puteti contacta la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau 004 0724 505 960 sau ne puteti trimite intrebarile dvs.si vom fi incantati sa va oferim informatii suplimentare, inclusiv detalii despre intregul program si multiplele posibilitati pentru certificarea dumneavoastra in coaching ca Executive Coach, Business Coach sau Life Coach. 


PCMK, Logo CLI, Power Coaching®, Power Coach®, The Brain Walk®, Mind-Kinetics®, Certified Power Coach®, Professional Power Coach® si Master Power Coach® sunt marci si/sau marci inregistrate ale Coaching and Leadership International Inc. (CLI). Folosirea acestor marci este limitata de politicile adresate Power Coachilor instruiti de CLI.