Newsletter

Abonati-va la newsletter

Testimoniale

"Ca lider al departamentului Serviciului Clienti din cadrul guvernului provinciei Alberta, Canada, sunt incantata sa spun pe parcursul programului de Exectutive Coaching am creat un plan de dezvoltare pentru mine si ca rezultat al indeplinirii acestuia, sunt mai increzatoare in mine ca lider, am...

Alisa Neuman, Senior Manager, Guvernul Alberta, Ca

Recomandam

      semnalplus.ro

       

Programul nostru de formare si certificare in Executive, Life si Business Coaching este adresat:

·       Celor care doresc sa-si costruiasca o cariera in coaching

·       CEO, presedintilor de companii, directorilor de resurse umane, managerilor de la orice nivel.

·       Trainerilor, consultantilor, persoanelor care vorbesc in public.

·       Consilierilor & Terapeutilor

·       Coach-ilor actuali din Executive, Business si Life Coaching, coaching pentru cariera sau sanatate, care doresc sa-si imbunatateasca abilitatile cu metodologii de coaching care lucreaza cu intregul creier.  

 

10 BENEFICII IMPORTANTE
pentru coach-i incepatori sau cu experienta, atunci cand studiati cu CLI-Romania

 

1.         Metodologiile noastre au fost premiate la nivel international:  in 2010 la Congresul Mondial de Resurse Umane (HRD), D-na.Betska K-Burr, geniul din spatele acestor metodologii de coaching a castigat premiul ‘Mandria profesiei de HR’. Este ca un premiu Nobel in domeniul resurselor umane.  

 

2.         Formare in coaching atat pentru Life Coaching cat si Executive Coaching: Formarea si certificarea noastra in coachingul este unica in industrie pentru ca metodologiile PCMK™ sunt universale si pot fi folosite pentru toate domeniile vietii. Ele au fost cercetate si construite pentru a fi eficiente atat pentru oamenii de afaceri, CEO, manageri, echipe, cat si pentru cupluri, familii si copii. Studiul cu privire la conexiunea dintre minte, corp si suflet va produce rezultate remarcabile pentru clientii dvs. in toate domeniile vietii lor.

 

3.         Gandirea cu tot creierul/ pentalaterala:  PCMK™ depaseste cu mult coachingul logic. Sistemul PCMK™ ii ajuta pe clientii dvs sa devina persoane care gandesc cu tot creierul (asa cum incurajeaza Stephen Covey) folosindu-si atat emisferele stanga si dreapta (IQ + EQ) cat si constientul, subconstientul si supraconstientul. Clientii dvs vor invata sa gandeasca precum Einstein si sa-si acceseze propria genialitate (extragerea de informatii sub forma de imagini si cuvinte) pentru a gasi solutii inovative la probleme, provocari si obiective.  Nici o piatra nu ramane neintoarsa. De aceea PCMK™ este un proces accelerat de invatare si dezvoltare personala.

 

4.         Programe acreditate/aprobate:  programele noastre sunt acreditate/aprobate atat de ICF cat si de IIC&M (principalele institutii de acreditare din industrie) 

 

5.         Construiti-va o afacere de succes:  oferim sprijinul de care aveti nevoie pentru crearea si dezvoltarea afacerii dvs. La inscriere, veti primi automat o copie a cartii "Build a Boooooooming Business – Cum sa-ti construiesti o afacere de succes”. Aceasta carte va va indruma sa dezvoltati un plan de afaceri detaliat. Sunt de asemenea disponibili mentori pentru a va oferi sprijin suplimentar in dezvoltarea acestui plan.  

 

6.         Castigati venituri rapid: Experimentati o recuperare rapida a investitiei dvs! Dupa 20 de ore de la inceperea cursului de formare in coaching veti avea 4 metodologii pentru sesiuni complete de coaching plus 6 metode PCMK™ laser pentru a le folosi cu primii clienti. 

 

7.         Tineti evidenta ROI (return on investment – recuperarea investitiei):  pentru a accelera rezultatele clientilor, Power Coachii isi invita clientii sa tina un Jurnal de Coaching in care sa-si inregistreze rezultatele sesiunilor trecute precum si propriile lor sedinte de self-coaching. In acest fel, clientul este in intregime responsabil pentru propriul succes prin inregistrarea progresului si a self-coachingului zilnic prin care isi elimina obstacolele constiente si subconstiente ce il opresc sa aiba succes in viata.

 

8.         Castigati bani in timp ce dormiti! Va oferim o varietate de resurse de invatare si dezvoltare personala pe care le puteti achizitionati la pret redus (angro) si pe care le puteti vinde la pret intreg (retail) pentru a creste profiturile afacerii dvs. Ca Power Coach puteti cumpara resurse de invatare precum Evaluari, pachetele The Brain Walk (pentru familii si pentru lideri in corporatii), Jocurile pentru o Viata Nobila si Jocurile cu valori umane pentru un leadership vizionar.

 

9.         Organizati si tineti seminarii:  chiar de la inceputul programului puteti sa cumparati kit-ul facilitatorului pentru The Brain Walk® si sa livrati ateliere de dezvoltare personala si profesionala pentru toate varstele! Inca o data, acest lucru inseamna mai mult profit pentru dvs.!

 

10.     Reteaua membrilor:  CLI va ofera o licenta pentru a folosi procesele si metodologiile care sunt studiate in cadrul programelor noastre. Licenta se raporteaza la nivelul dvs de formare. 

 

Contactati-ne pe adresa de email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau prin telefon la 004 0724 505 960 pentru informatii suplimentare. 


 

PCMK, Logo CLI, Power Coaching®, Power Coach®, The Brain Walk®, Mind-Kinetics®, Certified Power Coach®, Professional Power Coach® si Master Power Coach® sunt marci si/sau marci inregistrate ale Coaching and Leadership International Inc. (CLI). Folosirea acestor marci este limitata de politicile adresate Power Coachilor instruiti de CLI.