Newsletter

Abonati-va la newsletter

Testimoniale

“Metodologiile Power Coaching with Mind Kinetics (PCMK) imi dau sentimentul de siguranta si claritate in fiecare zi, prin self coaching ori de cate ori am o provocare sau problema. Imi este mult mai usor sa articulez obiective pe termen scurt si lung si sa le pot pune in practica prin actiuni ...

Oana Voda, Associate Power Coach

Recomandam

      semnalplus.ro

       

Plan de plati

Va invitam sa va inscrieti la programele noastre de formare si certificare.

In prezent oferim un plan de plati in rate pentru cei care vor sa se inscrie in programele de 'APC - Associate Power Coach®’, 'CPC - Certified Power Coach®’ sau 'CEPC-Certified Executive Power Coach®".

Se va adauga o taxa suplimentara de 5% la pretul de inscriere pentru toate planurile cu plata in rate. Aceasta taxa este inclusa in plata avansului.

Planurile de plati in rate necesita un avans de 30 %, iar diferenta va fi platita in aproximativ 6 luni prin rate egale. Plata in rate trebuie incheiata inainte de terminarea cursului/examenelor.

Pe langa inscrierea la curs veti semna separat un contract pentru plati in rate.

Procesul este simplu:  

1.   Completati inscrierea pentru programul APC sau CPC 

2. Ne contactati si ne furnizati informatiile dvs bancare (pentru transferuri bancare sau plata prin card).  

3. Noi va vom trimite factura pentru avansul de 30% si un contract pentru plati in rate pentru a fi semnat de catre dvs.  

4. Inapoiati contractul semnat si faceti plata avansului

5. Noi va trimitem materialele pentru curs

6. La data de intai a fiecarei luni vom procesa plata ratei lunare. 

 


Contactati-ne pe adresa de email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau prin telefon la 004 0724 505 960 pentru informatii suplimentare. PCMK, Logo CLI, Power Coaching®, Power Coach®, The Brain Walk®, Mind-Kinetics®, Certified Power Coach®, Professional Power Coach® si Master Power Coach® sunt marci si/sau marci inregistrate ale Coaching and Leadership International Inc. (CLI). Folosirea acestor marci este limitata de politicile adresate Power Coachilor instruiti de CLI.