HomePrograme corporate

Newsletter

Abonati-va la newsletter

Testimoniale

“De la prima sesiune cu Ramona mi-am dat seama ca am de-a face cu un Maestru. Are o capacitate extraordinara de a asculta, si ma refer la a asculta mult dincolo de ce spune o anumita persoana. Intuitia ei este remarcabila. M-a provocat in absolut fiecare sesiune intrucat Ramona cu adevarat vrea...

Anna Mrozik, Professional Life Coach

Recomandam

      semnalplus.ro

       

Programe corporate

Alegerea firmei potrivite de training, coaching si consultanta este o sarcina importanta. Meritati sa obtineti rezultate maxime pentru angajatii si clientii dumneavoastra. 

Inainte de a angaja o firma pentru diverse programe de training in domeniile: Excelenta in leadership, Succesul echipei, Starea de sanatate a angajatilor, Gandirea pozitiva, Stimularea inovatiei, Excelenta in vanzari, Managementul timpului si Prevenirea situatiilor complexe, va invitam sa va ganditi la urmatoarele intrebari:

Firma de training va garanteaza 'Schimbare Pozitiva Permanenta' pentru participantii la program? Cu alte cuvinte, aceste programe garanteaza ca dumneavoastra si personalul veti avea experienta unor  schimbari a comportamentelor, obiceiurilor si actiunilor neconstructive in unele pozitive?

Firma de training va ofera mijloacele de a cuantifica succesul programelor alese?

Firma de training a cercetat si dezvoltat metode ce depasesc teoria, oferind instructiuni pas cu pas de a dobandi abilitatile necesare pentru imbunatatirea semnificativa a performantelor la locul de munca? 

Firma de training va ajuta pe dvs si echipa dvs sa deveniti 'Ganditori de geniu' – cineva care poate gandi zi de zi ca un Einstein sau da Vinci?

Firma de training va ofera instrumente pentru a infrunta cu succes provocarile de zi cu zi - instrumente menite sa inlature blocaje de natura tehnica, precum managementul timpului sau instrumente care pot preveni situatiile complexe precum hartuirea sau abuzul de autoritate? 

 

Instrumente personalizate

CLI-Romania, scoala condusa de Master Coach Ramona Ioana Lacatus detine o licenta exclusiva pentru Romania din partea Coaching and Leadership International (CLI). CLI este o companie de cercetare si dezvoltare premiata la nivel international, specializata in dezvoltarea instrumentelor de crestere a performantelor in urmatoarele domenii:

1.      Metode de evaluare a performantelor: va putem furniza un set personalizat de metode ce contine:

  a. Un proces de evaluare a performantelor care masoara atat competentele profesionale cat si pe cele interrelationale.

  b. Instrumente de sporire a performantelor ce pot fi folosite de fiecare manager, pentru a-si ajuta echipa sa obtina rezultatele formulate in evaluarea anuala.

2.      Profile de performanta: poate doriti un profil personalizat care sa masoare cat de mult demonstreaza echipa dvs valorile organizatiei. Sau poate aveti nevoie de un profil personalizat care sa masoare excelenta in leadershipul privind competentele tehnice, specifice domeniului dvs.

3.      Instrumente specializate de sporire a performantelor: in domeniul dvs de activitate ati putea dori sa implementati un instrument specific pe care angajatii sa il foloseasca zilnic pentru a evita producerea unor erori in livrare sau in procesul de productie. Sau poate ca sunteti antrenorul unei echipe olimpice si doriti sa inlaturati anumite practici ineficiente  care ii impiedica pe atleti sa castige aurul olimpic.


Discutati cu noi despre provocarile cu care va confruntati. In spatele oricarui obstacol se ascunde o oportunitate de succes.
Impreuna, putem inlatura acel obstacol pentru a descoperi oportunitatea de success.

Ne puteti contacta direct la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau sunand la 004 0724 505 960 pentru mai multe informatii.