HomePrograme corporatePower Coaching pentru manageri si echipe

Newsletter

Abonati-va la newsletter

Testimoniale

“Aceasta formare in coaching, metodologiile si practicile folosite sunt eficiente, orientate catre client si urmaresc respectarea standardelor de etica stabiliate de ICF. Uneltele si resursele sunt cu adevarat transformationale, creand independenta si incredere clientilor, dandu-le instrumente ...

Cathy McLellan, MA, CPC, Meyers Norris Penny, LLP

Recomandam

      semnalplus.ro

       

Power Coaching pentru manageri si echipe

Probabil ati aflat deja ca ofertele noastre se bazeaza pe instrumente premiate la nivel international, numite Power Coaching® with Mind-Kinetics® (PCMK). 

Intr-adevar, oferim celor interesati posibilitatea de a deveni Certified Power Coach®, Professional Power Coach® , Group Power Coach® etc.

Avem o vorba: "Trebuie sa incerci ca sa crezi!" Si este adevarata. Clientii nostri ne spun ca le oferim o formare in coaching la nivel de Master sau PhD. Unul dintre absolventii nostri care este Certified Power Coach lucreaza intr-o echipa cu 100 de alti coachi. Este singurul Power Coach din echipa iar managerul ei ii spune ca este cel mai bun coach dintre toti datorita complexitatii trainingului prin care a trecut si, mai important, datorita instrumentelor de gandire cu intreg creierul pe care le foloseste. 

Speram ca aceasta marturisire va va inspira incredere să apelati la Power Coach-ii pregatiti de noi. 

Power Coaching pentru manageri:

Power Coachi nostri  invata instrumente universale. Prin urmare, puteti fi un CEO al unei organizatii care isi doreste coaching atat pe probleme de leadership cat si familiale. Certified Power Coachii au instrumente pentru a va sprijini sa descoperiti solutii la problemele din toate cele 7 domenii ale vietii. Rezultatele sunt uimitoare.

Power Coaching pentru echipe:

Va amintiti cand oamenii din organizatii erau prea timizi sau prea speriati pentru a-si impartasi ideile? Poate ca inca aveti astfel de angajati.
Group Power Coaching scoate ce este mai bun din fiecare. Le permite celor timizi sa vorbeasca si celor care domina conversatiile sa invete sa asculte.
Group Power Coaching descopera si solutioneaza provocarile unei echipe in doar cateva ore versus zile intregi sau chiar saptamani asa cum se obisnuia in trecut. 

 

Trebuie sa experimentati pentru a crede!

 

Contactati-ne la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau 004 0724 505 960 pentru mai multe informatii.