HomePrograme corporateProgramele noastre »Coeficientul starii de sanatate

Newsletter

Abonati-va la newsletter

Testimoniale

“Aceasta formare in coaching, metodologiile si practicile folosite sunt eficiente, orientate catre client si urmaresc respectarea standardelor de etica stabiliate de ICF. Uneltele si resursele sunt cu adevarat transformationale, creand independenta si incredere clientilor, dandu-le instrumente ...

Cathy McLellan, MA, CPC, Meyers Norris Penny, LLP

Recomandam

      semnalplus.ro

       

Coeficientul starii de sanatate

Factori cheie in succesul acestui program:

Un factor esential al acestui program este acela ca participantii invata care sunt cauzele principale ale bolilor si cum sa le evite. Al doilea factor cheie de succes: vor studia cele 4 grupe de alimente si cei 5 nutrienti esentiali si vor discuta despre zeci de modalitati prin care isi pot mentine corpul, mintea si sufletul sanatoase.


Beneficiile participarii la acest program

Prin punerea in practica a instrumentelor si principiilor prezentate in program:

1.      Va veti creste starea de bine;

2.      Veti gandi mai clar si veti avea o eficienta mai buna la locul de munca;

3.      Veti rezolva mai rapid problemele aparute;

4.    Va veti simti mai relaxat si linistit;

5.    Veti deveni mai creativ in a genera idei noi care sa sprijine organizatia in obtinerea obiectivelor;

6.    Veti trai o viata mai echilibrata.

 

Ce veti invata:

1.     Otto Warburg a castigat premiul Nobel in 1931 pentru studiile sale prin care a demonstrat ca bolile si in special cancerul se dezvolta intr-un mediu acid in corpul uman.

2.     Care sunt alimentele care ne fac corpul sa fie acid (si prin urmare ne imbolnavesc) si cele care ne fac corpul sa fie alcalin (si ne tin sanatosi)

3.    Va veti testa nivelul ph-ului in sala de curs!

4.   Sisteme de convingeri pozitive, sanatoase despre corpul, mintea si sufletul nostru. Le veti ancora in subconstient in timpul programului!

5.   Veti studia dieta pentru o viata nobila – de exemplu, veti invata cum sa faceti bauturi verzi bogate in nutrienti.

6.   Exercitii/posturi in yoga/meditatii pe care le puteti face la birou si care stimuleaza gandirea cu intregul creier.

7.   Instrumentele de self-coaching ale CLI care au fost premiate la nivel international si pe care le puteti folosi pentru a va crea viata pe care o doriti.

8.   Veti primi o carte cu peste 60 de retete pentru un corp sanatos si care in acelasi timp mentin planeta sanatoasa !


Contactati-ne la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau 004 0724 505 960 pentru a primi o copie a brosurii noastre 'Coeficientul starii de sanatate' care prezinta beneficiile participarii la acest program, impreuna cu detalii privind ceea ce vor invata participantii.