Newsletter

Abonati-va la newsletter

Testimoniale

“Am lucrat individual si ca si cuplu cu Ramona timp de 6 luni. Nu am putea spune ca exista un domeniu din viata noastra in care sa nu fi avut cel putin un salt calitativ extraordinar in aceasta perioada. Cel mai frumos "rezultat" obtinut a fost ca pe parcursul acestui program am hotarat sa ne...

Andreea & Tiberiu Filip

Recomandam

      semnalplus.ro

       

Excelenta in leadership

CLI-Romania va ofera programul 'Instrumente de performanta pentru a conduce echipe de succes', un program despre excelenta in comunicare si leadership pentru CEO, sefi de departamente, antreprenori, directori, lideri de echipe, traineri, coachi, si personalul din resurse umane.

Factori cheie in succesul acestui program:

Veti primi instrumente usor de folosit pentru imbunatatirea considerabila a performantelor echipelor, aceste instrumente avand la baza sisteme avansate de comunicare.

 • Veti invata sa folositi instrumente premiate la nivel international pentru a creste performanta echipei in urmatoarele domenii : comunicare, responsabilitate, initiativa, abilitatea de a rezolva probleme si de a crea solutii inovatoare.
 • Veti completa diverse evaluari pentru a masura competentele dumneavoastra in leadserhip si apoi, folosind instrumentele invatate, veti observa o transformare pozitiva a propriei performante in domeniul comunicarii.
 • Veti descoperi propria putere interioara si cum o puteti folosi pentru a va creste succesul atat pe plan personal cat si profesional.


Acest program de excelenta in comunicare si leadership va ofera o multitudine de instrumente usor de folosit pentru a “deschide calea” pentru angajatii dumneavoastra.

 1. Veti primi in program un manual plin cu instrumente de comunicare pe care le puteti implementa imediat pentru a creste succesul echipei.
 2. Veti primi de asemenea un set de sase jocuri cu valori umane pentru un leadership vizionar pe care le puteti folosi zilnic in a rezolva problemele legate de relatii si a gasi solutii inovatoare la obiectivele dumneavoastra.
 3. Va veti intoarce la birou cu evaluari ce arata care sunt competentele dumneavoastra de leadership si ce este necesar sa imbunatatiti in comunicare.
 4. Un cadou deosebit de valoros din acest program este un instrument de coaching al performantei numit « Instrument pentru succesul personal ». Dupa ce veti efectua evaluarea cu fiecare angajat, veti putea folosi acest instrument pentru a antrena angajatul in a-si descoperi si a inlatura barierele in obtinerea obiectivelor profesionale. Beneficiul extraordinar este acela ca angajatul descopera de unul singur solutii inovatoare la provocarile lui si reuseste sa produca schimbari de comportament pozitive si permanente. Ce comunicare extraordinara!
 5. Veti pleca cu 3-4 pagini de obiective clar formulate legate de modul in care puteti pune in practica la birou ce ati invatat in program.

Un cadou deosebit de valoros din acest program este un instrument de coaching al preformantei numit "Instrument pentru succesul personal". Dupa ce veti efectua evaluarea cu angajatii, veti putea folosi acest instrument pentru a-i antrena in a-si descoperi si a inlatura barierelein obtinerea obiectivelor profesionale. Beneficiul extraordinar este acela ca angajatii descopera singuri solutiile inovatoare la provocarile lor si reusesc sa produca schimbari de comportament pozitive si permanente! Ce comunicare extraordinara!

Trei beneficiile majore obtinute din participarea la acest program:

 1. Scapati de povara conducerii! Invatati sa utilizati metode premiate international pentru imbunatatirea considerabila a performantei angajatilor. Intregul colectiv va avea ca tel prosperitatea organizatiei si cea individuala. 
 2. Invatati sa implementati « Go Team » - un instrument de comunicare dezvoltat de CLI pentru ca fiecare membru al echipei sa aiba o responsabilitate, initiativa si inovatie mai mare. « Go team » creste motivarea si productivitatea prin cresterea atentiei fiecarui membru al echipei. 
 3. Lasati in urma teama de a trata cu "angajatii-problema".

 

Contactati-ne astazi la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau 004 0724 505 960 pentru a primi o copie a brosurii noastre 'Instrumente de performanta pentru a conduce echipe de succes' care prezinta beneficiile participarii la acest program, impreuna cu detalii privind ceea ce vor invata participantii..