Newsletter

Abonati-va la newsletter

Testimoniale

"Ca lider al departamentului Serviciului Clienti din cadrul guvernului provinciei Alberta, Canada, sunt incantata sa spun pe parcursul programului de Exectutive Coaching am creat un plan de dezvoltare pentru mine si ca rezultat al indeplinirii acestuia, sunt mai increzatoare in mine ca lider, am...

Alisa Neuman, Senior Manager, Guvernul Alberta, Ca

Recomandam

      semnalplus.ro

       

Excelenta in vanzari

 

Cele patru elemente cheie in vanzari:

#1: Atitudinea. O atitudine de genul "am nevoie sa" sau "imi doresc sa" nu este suficienta. Cei care au succes in vanzari au o atitudine de tipul "vreau sa, pot sa, voi face". Sunt pasionati de ceea ce fac!

#2: Cunoasterea. Cei mai buni oameni de vanzari isi cunosc in detaliu produsele si serviciile. Ei stiu de asemenea "cum sa" atraga atentia clientilor.

#3: Practica. Cei care au succes in vanzari cad de pe bicicleta, iar apoi sar din nou in sa. Exerseaza pana cand isi perfectioneaza tehnicile de vanzare. 

#4: Convingere. Oamenii de succes in vanzari cred atat cu mintea constienta si in subconstient, ca pot vinde. Si folosesc Mind-Kinetics® zilnic pentru a inlatura orice tipar negativ in gandire sau actiune, pana cand "vanzarea" devine la fel de naturala precum spalatul pe dinti! 

 

Principalele sase greseli ale profesionistilor in vanzari:

  1. Lipsa increderii in sine.
  2. Nu stiu cum sa vanda.
  3. Nu sunt suficient de pregatiti.
  4. Nu stiu sa faca un "Miracol de un minut". (Nu au un speech care “sa agate”  sau nu stiu care este "Oferta lor unica”.)
  5. Discuta cu oameni nepotriviti.
  6. Nu sunt interesati in primul rand de interesele clientilor.

 

Wisdom Coaching/CLI Romania va ofera programul ‘Excelenta in vanzari prin Coaching’, cu instrumentele sale extraordinare pentru eliminarea fricilor si a obiceiurilor neconstructive pentru a va da acces la salturi calitative in gandire care sa duca la rezultate deosebita in vanzari.

 

Factorii cheie in succesul acestui program:

Unul din factorii cheie ai succesului acestor programe este faptul ca cei din vanzari nu-si irosesc timpul 'auzind' pur si simplu despre teoria si conceptele excelentei in vanzari - ci isi descopera propriile blocaje constiente si subconstiente ce ii impiedica sa exceleze in vanzari. Aceasta descoperire reprezinta un avantaj esential, necunoscut in lumea vanzarilor. Al doilea factor cheie este acela ca profesionistii in vanzari vor merge mai departe cu forte sporite, stiind ca au petrecut cateva zile valoroase, pe parcursul carora au asimilat schimbari pozitive permanente. Al treilea factor cheie de succes vine sub forma instrumentelor de self-coaching in  vanzari, pe care acesti profesionisti le vor putea utiliza zi de zi pentru a-si imbunatati permanent rezultatele.

 
Beneficiile participarii la program:

1.    Sarbatoriti calitatile pe care le aveti ca profesionist in vanzari!
2.    Indepartati blocajele din acest domeniu al vanzarilor.  
3.    Identificati gandurile, vorbele si actiunile neconstructive legate de vanzari si transformati-le in unele pozitive, permanente.
4.    Deveniti mai relaxat in vanzari. Bucurati-va de fiecare aspect al procesului de vanzare.
5.    Invatati care sunt aspectele tehnice ale unei vanzari: abordarea, investigarea, oferta si inchiderea vanzarii.
6.    Renuntati la mitul privind vanzarile. In realitate oricine poate vinde.
7.    Obtineti secretul celor mai buni vanzatori. Ei au atitudini si convingeri pozitive de neclintit legate de vanzari.

 

Contactati-ne la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau 004 0724 505 960 pentru a primi o copie a brosurii noastre 'Excelenta in vanzari prin Coaching' care prezinta beneficiile participarii la acest program, impreuna cu detalii privind ceea ce vor invata participantii.