Newsletter

Abonati-va la newsletter

Testimoniale

"In urma experientei de Exectutive Coaching : imi motivez mai bine angajatii, am instrumente pentru a rezolva conflicte si invat sa fiu un lider care isi foloseste intreaga capacitate a creierului in procesul de gandire."

Toby Schneider, Executive Director, Guv. Alberta

Recomandam

      semnalplus.ro

       

Gandire pozitiva

Recunoscut de multi ca fiind instrumentul #1 in lume pentru stimularea gandirii pozitive, The Brain Walk® este folosit de mii de oameni in fiecare an pentru a-si rezolva problemele si a-si atinge obiectivele.

The Brain Walk® este un instrument inovativ creat pentru orice barbat, femeie si copil.
Folosindu-l puteti sa :

 1. Va eliberati de problemele care va preocupa in orice moment. Va invitam sa faceti The Brain Walk® in fiecare dimineata!
 2. Identificati solutii la aceste probleme;
 3. Va atingeti obiectivele cu o mai mare usurinta;
 4. Invatati cum sa manifestati mai bine principalele 76 de valori ale umanitatii cum ar fi: dragostea de sine, onestitatea, respectul, acceptarea de sine, discernamantul si increderea in sine si in altii.
 5. Descoperiti cum sa ganditi bilateral (folosind ambele emisfere cerebrale)…trecand mai usor de la emisfera stanga la cea dreapta. Aceasta comutare va va permite in timp sa va traiti viata cu mai multa bucurie si pace sufleteasca, pentru ca solutiile va vor fi mult mai la indemana.
 6. Sarbatoriti valorile pe care le manifestati deja in mod obisnuit!
 7. Va incepeti ziua cu o stare emotionala pozitiva!

Factori cheie in succesul acestui program:

Un factor esential al acestui program este acela ca participantii invata ce se intampla in creier/corp atunci cand nu pot gandi cu claritate. Vor afla care sunt cele mai recente descoperiri stiintifice despre cum sa transforme gandurile neconstructive in unele pozitive. Si cum sa-si dea seama cand acest lucru s-a intamplat. Un al doilea factor de succes al programului este acela ca participantii vor inlatura cel mai mare obstacol din viata lor personala si profesionala si il vor inlocui cu sisteme de convingeri pozitive care sa-i duca catre un viitor mai sigur si increzator.


Acest seminar demonstreaza genialitatea si capacitatea extraordinara a mintii umane.

 1. Veti primi in program pachetul  The Brain Walk® pentru lideri in corporatii si antreprenori care include un manual cu instructiuni, jocuri pentru o viata nobila, jocuri cu valori umane pentru un leadership vizionar si doua seturi de carduri CLI cu valori. 
 2. Veti invata trei metodologii diferite pentru o gandire pozitiva : «O calatorie pentru linistea mintii», «Plimbarea de dimineata» si «Amplificarea valorii».
 3. In timpul seminarului veti practica folosind aceste metodologii The Brain Walk® pentru a va antrena si a descoperi solutii la provocari si obiective astfel incat sa ajungeti sa ganditi pozitiv in fiecare zi din viata dumneavoastra. In plus, veti invata cum sa-i antrenati pe altii, inclusiv pe managerul dumneavoastra, colegi, parteneri de viata, copii, membrii familiei samd. 
 4. Fiecare participant va descoperi care este cel mai mare obstacol in cariera lui si il va inlatura pentru a putea obtine rezultate profesionale extraodinare.

In timpul seminarului veti practica aceste metodologii The Brain Walk®.

 

Contactati-ne la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau 004 0724 505 960 pentru a primi o copie a brosurii noastre 'Gandire pozitiva' care prezinta beneficiile participarii la acest program, impreuna cu detalii privind ceea ce vor invata participantii.