Newsletter

Abonati-va la newsletter

Testimoniale

"In urma experientei de Exectutive Coaching : imi motivez mai bine angajatii, am instrumente pentru a rezolva conflicte si invat sa fiu un lider care isi foloseste intreaga capacitate a creierului in procesul de gandire."

Toby Schneider, Executive Director, Guv. Alberta

Recomandam

      semnalplus.ro

       

Managementul timpului

Identificati 'hotii de timp' (ce va consuma timpul) de pe parcursul zilei folosind programul nostru 'Excelenta in managementul timpului'. Acest program elimina obstacolele si ne ajuta sa inlocuim nesiguranta cu increderea in sine  pentru a ne concentra mai bine, a ne stabili prioritatile si a aborda cu prioritate proiectele dificile. 

Cunoasteti vechea zicala "Mi-au trebuit multi ani ca sa am succes peste noapte" ?

Motivele pentru care oamenilor le sunt necesari multi ani pentru a avea succes peste noapte sunt:  

      1.      Le lipseste puterea de concentrare. 
2.   Le lipseste abilitatea de a-si stabili prioritatile de zi cu zi. 
3.   De obicei, incep mai intai cu proiectele usoare. 
4.   Se opresc in fata blocajelor si a obstacolelor si 
5.   Nu stiu cum sa le depaseasca.

Factori cheie in succesul acestui program:

Primul factor cheie este acela ca participantii folosesc o evaluare speciala pentru a-si analiza abilitatea de a gestiona timpul. Aceasta evaluare reprezinta un seminar in sine! In evaluare sunt incluse idei legate de stabilirea prioritatilor, de planificare, analiza, delegare, eliminarea amanarilor si altele. Urmatorul si cel mai important factor cheie de succes al programului este acela ca participantii isi stabilesc prioritati privind propriile probleme în gestionarea timpului, apoi invata si exerseaza instrumentele noastre premiate Mind-Kinetics® pentru a transforma obiceiurile si comportamentele neconstructive in unele permanent pozitive. Beneficiile sunt remarcabile. 


Beneficiile majore ale acestui program:

      1.      Abilitate sporita de concentrare 
2.   Abilitate sporita in stabilirea prioritatilor 
3.   Invatati sa abordati mai intai proiectele dificile si 
4.   Stiti cum sa iesiti din starile de confuzie mentala. 


'Excelenta in managementul timpului' este un program complet care genereaza rezultate rapide, datorita instrumentelor utilizate ce duc la identificarea cauzelor primare ale inabilitatii in managementul timpului. 


Modulele programului cuprind:

1.      Instrumente de evaluare pentru a determina abilitatea unei persoane de a stabili obiective, a prioritiza, a analiza, a planifica, a delega, a elimina amanarile si lucrul in echipa.

2.   Sfaturi legate de toate abilitatile de mai sus! 

3.   Instrumentele Power Coaching® with Mind-Kinetics® sunt deprinse si exersate pentru a inlatura blocajele emotionale, spirituale, intelectuale si fizice pe care le intampinam in legatura cu gestionarea timpului. 

 

Contactati-ne la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau 004 0724 505 960 pentru a primi o copie a brosurii noastre 'Excelenta in managementul timpului' care prezinta beneficiile participarii la acest program, impreuna cu detalii privind ceea ce vor invata participantii.