HomePrograme corporateProgramele noastre »Prevenirea situatiilor complexe

Newsletter

Abonati-va la newsletter

Testimoniale

“Daca ar fi sa numesc un moment din viata mea in care am fost cu adevarat inspirat, norocos, atunci acesta ar fi intalnirea mea cu Ramona Lacatus. Mare parte din cine sunt astazi si din ce am reusit sa realizez, indeplinindu-mi unul dintre visele mele, acela de a dezvolta o retea de publicitate...

Eduard Petrescu, Managing Director – Invent Media

Recomandam

      semnalplus.ro

       

Prevenirea situatiilor complexe

O situatie complexa este definita ca "O situatie in care un manager si un angajat intampina dificultati in a pune capat unui conflict ce-i impiedica sa ia decizii pasnice, orientate spre actiuni si rezultate pozitive pentru toate persoanele implicate. " 

Exemple de situatii complexe: autoritate excesiva, hartuire, abuz la locul de munca, rezultate slabe si incalcarea valorilor organizatiei sub forma necinstei, a hotiei, a lipsei de respect si a culpabilizarii. 

Fara instrumentele adecvate, multi lideri sunt neputinciosi in astfel de situatii. 

Factor cheie in succesul acestui program:

Factorul cheie de succes este acela ca specialistii in resurse umane si managerii invata cele mai eficiente metode pentru a preveni transformarea unor cazuri dificile in situatii complexe si pentru a le oferi celor implicati o experienta pozitiva de invatare. 


In acest program, 'Prevenirea situatiilor complexe' specialistii in resurse umane si managerii invata:

1.     Protocolul de Smarald pentru gestionarea cazurilor dificile. 

2.  Cele 9 practici de solutionare si prevenire a situatiilor complexe.

3.  Cum sa foloseasca o evaluare care sa-l ajute pe manager sa identifice problemele si obiectivele reale legate de un caz dificil.. 

4.  Cum sa identifice cauzele primare ale diverselor probleme, astfel incat sa 'vindece sufletele' si sa creeze un plan realist de actiune pentru rezolvarea problemelor.

5.   Instrumente specifice de Power Coaching with Mind-Kinetics (PCMK™),  precum The Brain Walk® - Multi, VA - instrumente care ajuta echipa sa solutioneze pe cale pasnica situatiile dificile si sa evite escaladarea disensiunilor in conflicte complexe.


Contactati-ne la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau 004 0724 505 960 pentru a primi o copie a brosurii noastre ‘Prevenirea situatiilor complexe’ sau pentru o discutie privind:

1.   Cantitatea si calitatea situatiilor complexe actuale.
                          2.   Cea mai buna abordare in solutionarea acestor situatii existente.
                          3.   Implementarea programului 'Prevenirea situatiilor complexe' sau a altor programe complementare care creeaza o atmosfera
                                de lucru destinsa.

Aceasta este o munca foarte importanta. Implicandu-va in acest program, demonstrati cat de mult conteaza pentru dumneavoastra colectivul pe care il aveti. Va multumim.