HomePrograme corporateRecuperarea investitiei (ROI)

Newsletter

Abonati-va la newsletter

Testimoniale

“Metodologiile Power Coaching with Mind Kinetics (PCMK) imi dau sentimentul de siguranta si claritate in fiecare zi, prin self coaching ori de cate ori am o provocare sau problema. Imi este mult mai usor sa articulez obiective pe termen scurt si lung si sa le pot pune in practica prin actiuni ...

Oana Voda, Associate Power Coach

Recomandam

      semnalplus.ro

       

Recuperarea investitiei (ROI)

Garantia CLI-Romania:

"Credem in maretia tuturor oamenilor. Garantam ca fiecare persoana care va participa la seria programelor pentru o viata nobila va experimenta schimbari pozitive permanente." 

Folosind instrumentele noastre extraordinare de gandire si procesul deosebit de interactiv, fiecare persoana isi va descoperi puterea de a-si activa propria genialitate pentru a gasi idei noi, actiuni specifice, precum si increderea in atingerea propriilor obiective.  

Garantam ca oricine va lua parte la programele noastre va experimenta schimbari pozitive permanente, concretizate in actiuni specifice si o directie mai clara legata de provocarile si  obiectivele personale. Garantia este valabila pentru persoanele care se implica pe deplin in toate aspectele programului. 

Vom rambursa costul cursului pentru orice participant minus o taxa de 10% (care acopera partea administrativa si costul materialelor) in cazul improbabil in care persoana nu obtine rezultatele indicate in garantia noastra.

In faza de ofertare, va vom oferi o copie a garantiei noastre.

In calitate de lider al organizatiei dumneavoastra, probabil ca veti dori sa stiti cum puteti cuantifica acest succes. Va vom oferi cel putin 8 moduri diferite de a identifica recuperarea invetitiei - ROI, incluzand autoevaluari, profilele DISC®, sondaje si altele.

Pe parcursul fazei initiale de discutii, va vom prezenta intreaga paleta de optiuni. Puteti alege instrumentele  specifice de masurare care va sunt convenabile, iar acestea vor fi implementate in program. 

Momentul in care participantii isi evalueaza rezultatele pe parcursul programului este intotdeauna deosebit de interesant.

 

De ce sa alegeti CLI-Romania

Toate companiile pe care le cunoastem isi doresc sa se aiba beneficiile mentionate in casutele albastre de mai jos. Cu totii am putea beneficia de o gandire de geniu sporita, de coeficienti IQ si EQ crescuti, de eliminarea culpabilizarii si de instrumente prin care sa ne imbunatatim considerabil performantele, doar ca sa numim cateva. 

Nici o organizatie nu este perfecta. Cu totii trebuie sa ne straduim permanent sa ne valorificam calitatile la maximum. Iar atunci cand credem ca suntem perfecti, trebuie sa mai analizam o data. Intotdeauna putem fi mai buni.

Programele noastre sunt unice deoarece:

1.      Detinem secretul "Elementului lipsa" pentru maximizarea performantei umane. Acest element lipsa este stiinta Mind-Kinetics®. Este stiinta prin care se obtin extrem de rapid si eficient rezultate. 

2.   CLI-Romania, scoala condusa de Master Coach Ramona Ioana Lacatus, alaturi de partenerul sau canadian Coaching and Leadership International (CLI) este singura companie de training din Europa care poate oferi rezultatele profunde enumerate mai jos. De pilda, eliminarea culpabilizarii la locul de munca este o sarcina dificila. Noi o inlesnim pentru ca metodele si conceptele pe care le predam la nivel individual si de echipa ne duc catre identificarea cauzelor primare ale culpabilizarii si ne ajuta literalmente sa “ne schimbam  modul de gandire” sau altfel spus sa ne transformam paradigmele din unele negative in unele pozitive. 

3.   CLI-Romania garanteaza ca: "Fiecare persoana care va participa la seria programelor pentru o viata nobila va experimenta schimbari pozitive permanente.” Casutele albastre evidentiaza schimbarile la care va puteti astepta. 

 

 

 

Pentru mai multe informatii privind programele pentru corporatii, ne puteti contacta direct la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau 004 0724 505 960