HomeSelf CoachingCarti si instrumente

Newsletter

Abonati-va la newsletter

Testimoniale

“Aceasta formare in coaching, metodologiile si practicile folosite sunt eficiente, orientate catre client si urmaresc respectarea standardelor de etica stabiliate de ICF. Uneltele si resursele sunt cu adevarat transformationale, creand independenta si incredere clientilor, dandu-le instrumente ...

Cathy McLellan, MA, CPC, Meyers Norris Penny, LLP

Recomandam

      semnalplus.ro

       

Carti si instrumente

Scanteia divina in coaching

Pret: 70 Ron (
TVA inclus)

Una dintre cele mai bune carti din industria de coaching, o carte ce trebuie citita de orice coach sau persoana interesata in dezvoltare personala.  

"Pentru mine  ‘Scanteia divina in coaching’ este o biblie pentru actualizarea potentialului nostru uman" - Dr. Will Tuttle, Autor de best-seller #1 Amazon 

“Aceasta carte contine informatii despre metodologiile de coaching construite stiintific, numite Power Coaching® with Mind-Kinetics®   care ne sprijina sa ne maximizam puterea mintii pentru ca aceasta sa poata patrunde in cei mai creativi centri , apoi sa maximizeze utilizarea constientului si subconstientului in egala masura. Instrumentele ne permit sa ne accesam genialitatea. .

Prin excelenta mintii, trupului si a spiritului putem dobandi pace interioara, si rezultate extraordinare in vietile noastre. Antrenandu-ne mintea sa gandeasca pozitiv, eliminam teama si judecarea sinelui sau a celorlalti. Lacomia dispare, ea fiind inlocuita de compasiune, grija si respect pentru toate fiintele. Avand trupul sanatos, vom manca mai putin, vom dormi mai putin si vom utiliza surplusul de energie pentru a crea in jurul nostru o lume mai buna. Prin excelenta spirituala ne conectam cu eul nostru superior, pentru a ne ridica nivelul de constiinta, si prin urmare, pentru a actiona cu o intelepciune sporita pentru a lua decizii mai eficiente.

Folosind intelepciunea noastra superioara, Dumnezeul nostru interior, putem pune capat bolii, locurilor de munca anoste, numarului tot mai mare al divorturilor, drogurilor, copiilor muritori de foame, dezastrelor naturale, precum si torturii sau suferintei oamenilor sau animalelor.

Coachingul ne da capacitatea de a schimba aceasta planeta, transformand-o intr-un paradis! Folosind coachingul putem crea o lume fericita, sanatoasa, abundenta si inteleapta, unde fiintele umane nobile traiesc in pace si armonie.

Cunoscuta si apreciata de clientii sai ca Guru Coach™, Betska K-Burr, se ofera sa amplifice succesul nostru din viata personala si profesionala, cu ajutorul metodologiilor sale de coaching premiate la nivel international.

"Odata cu avansul rapid al coachingului, au fost publicate numeroase carti despre coaching, cu intentia de a-i ajuta pe coachi sa-si accelereze practicile de coaching. Insa inainte ca Betska K-Burr sa-si publice cartea, niciun expert nu a asamblat diversitatea fundatiilor empirice, spirituale, psihologice si bio-neurologice profunde, care cu siguranta le va permite coachilor sa se transforme din buni in mareti.

Aceasta carte cu definitiile sale clare, studii de caz scurte, dar instructive, povesti personale despre schimbari ale constiintei si impactul lor asupra practicilor de coaching, abilitatea de a traduce ideile complexe in practici de coaching usor de inteles, combinand  poezia cu grafice folositoare; aceasta carte fiind una din primele scrieri care pune accentul pe modul in care legile dezvoltarii umane, caracteristicile societatii contemporane si evolutia constiintei au un impact asupra rezultatelor coachingului.

Subiectele din domenii vaste, toate puse cap la cap intr-o maniera clara si eleganta, pentru a forma un intreg integrat, incluzand o sectiune minunata, dar adesea ignorata, care se refera la intrepatrunderea celor sapte faze ale obiceiurilor alimentare cu practicile de coaching. Capitolele introductive ale acestei carti ofera o fundatie complexa si usor lizibila pentru ceea ce este probabil modelul cel mai revolutionar si eficient de coaching dezvoltat in ultimii zece ani, Power Coaching ® with Mind-Kinetics® a autoarei Betska K-Burr.

In capitolele ulterioare sunt oferite mai multe detalii, pentru a ilustra nu numai modul in care functioneaza acest model, dar si de ce modelul functioneaza atat de bine, facand uz de desfasurarea sesiunii de coaching.

Acest model, cunoscut ca "PCMK" este intr-adevar unic si sunt sigur ca el va servi atat ca sursa de inspiratie, cat si ca far calauzitor in coaching.

Aceasta carte este una de exceptie. Mi-a placut amestecul dinstre aspectele personale, concepte si practici. Betska, felul in care scrii cartea, este pe deplin congruent cu ceea ce dezbati in ea. Manifesti ceea ce spui! Ti-am observant si apreciat umorul!”

- Rey Carr Ph.D, CEO Peer ResourceBuilding a Boooooooming Business 

Pret: 162 Ron + TVA

Aceasta carte este un instrument deosebit pentru orice coach sau antreprenor care isi doreste sa nu se mai impiedice ci sa construiasca RAPID o afacere de succes!

ADUCETI ENERGIE IN AFACEREA DUMNEAVOASTRA! Obtineti castiguri de 6 cifre facand ceea ce va place! 

7 coach-i de succes cumuland o experienta de 150 de ani impartasesc modalitati eficiente de a construi si de a dezvolta o afacere in coaching. Veti dezvolta un plan de marketing complet, veti invata 12 modalitati de a obtine venituri din produsele dvs, moduri de a va promova afacerea, veti descoperi care este scopul vietii dvs., stilul dvs comportamental ca om de afaceri, va veti dezvolta misiunea, viziunea, valorile si obiectivele afacerii, va veti crea biroul, veti invata cum sa aveti grija de dvs ca si coach si multe altele. SuperExcellent Selling

Pret: 90 Ron + TVA

Un program de auto dezvoltare pentru orice Coach, Speaker, Trainer sau Consultant. 

Folosind acest manual va veti crea “discursul in vanzari”, veti invata care sunt principalele 6 greseli in vanzari, cele 4 elemente cheie pentru a excela in vanzari, cei 5 pasi pentru rezultate extraordinare in vanzari, cum sa faceti fata obiectiilor clientilor si multe altele. 

 

  

Pentru comanda va rugam sa dati click aici. Livrarea in Romania este inclusa in pret, daca oricare dintre carti este achizitioneaza impreuna cu unul dintre pachetele The Brain Walk®. Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau 004 0724 505 960.