Newsletter

Abonati-va la newsletter

Testimoniale

“De la prima sesiune cu Ramona mi-am dat seama ca am de-a face cu un Maestru. Are o capacitate extraordinara de a asculta, si ma refer la a asculta mult dincolo de ce spune o anumita persoana. Intuitia ei este remarcabila. M-a provocat in absolut fiecare sesiune intrucat Ramona cu adevarat vrea...

Anna Mrozik, Professional Life Coach

Recomandam

      semnalplus.ro

       

Atingerea obiectivelor

Exercitiul pentru atingerea obiectivelor dorite.

Urmatorul proces face apel la stiinta Mind-Kinetics®, adica la arta de a pregati creierul sa deschida acele celule de gandire care sunt inchise si, in acelasi timp, sa emita din centrii cei mai creativi solutii la o provocare sau un obiectiv. Instrumente precum “Atingerea obiectivului” ne elibereaza de gandirea si  obiceiurile invechite.

Un mod simplu de a face acest exercitiu este sa rugati pe cineva sa va citeasca fiecare punct, deoarece veti sta cu ochii inchisi. Succes!

1.   SCRIETI PE HARTIE OBIECTIVELE DUMNEAVOASTRA
Dupa ce ati facut exercitiul Fericirea in 7 domenii ale vietii alegeti primul obiectiv. Inchideti ochii si respirati adanc de cateva ori din diafragma.

2.   LINISTITI-VA MINTEA
Cu ochii mintii imaginati-va ceva din natura. Poate fi un trandafir, o margareta, un copac, un camp cu iarba verde sau valurile oceanului. Asteptati pana cand aceasta imagine va linisteste sufletul.

3.   PROIECTIA VIITOARE
Acum faceti o proiectie mentala in viitor si vizualizati cum ati atins deja obiectivul pe care l-ati trecut pe hartie acum cateva minute. Ascultati sunetele placute dimprejurul dumneavoastra; este sarbatoare pentru ca ati atins acel obiectiv. Vizualizati culorile frumoase din jurul dumneavoastra, culorile sunt si mai vii pentru ca v-ati atins obiectivul. Pipaiti obiectele/materialele care va inconjoara cum ar fi lemnul sau nisipul. Orice ar fi in jurul dumneavoastra, bucurati-va de texturile lor, pentru ca va sustin. Simtiti-va in largul dumneavoastra cu inima si cu mintea, stiind ca ati atins acel obiectiv cu sinceritate si respect pentru sine si pentru ceilalti.

4.   ADUCETI O CONTRIBUTIE
Pe masura ce va vedeti in acele momente din viitor, ganditi-va la cum va fi viata dumneavoastra diferita, ca rezultat al implinirii acestui obiectiv. Vizualizati contributia extraordinara pe care o aduceti in viata dvs., celor din jur si planetei.

5.   SENTIMENTE
Ganditi-va la ce sentimente pozitive va vin in minte. Va pot veni in minte sentimente ca fericit, puternic, sprijinit, iubit, respectat, etc

6.   AMPLIFICARE
Cand aveti aceste sentimente pozitive, mariti-le de 100 de ori in mintea dumneavoastra. Apoi mai mariti-le pana la 1000 de ori.
Apoi, faceti-le cat de mari puteti!

7.   ANCORAREA POZITIVULUI
Acum luati aceste sentimente minunate si permiteti mintii dumneavoastra sa le transforme intr-un simbol pozitiv, obiect, culoare, sentiment sau sunet. Cand ati reusit puneti-l in inima dumneavoastra.

8.   SCRIETI ANCORA
Deschideti ochii si scrieti ce simbol, obiect, culoare, sentiment sau sunet  ati primit.

9.   CE REPREZINTA ANCORA ?
Ce reprezinta pentru dumneavoastra (simbolul, obiectul, culoarea, sentimentul, sau sunetul)? Ce inseamna pentru dumneavoastra?

10. CUM ESTE ANCORA O SOLUTIE ?
Cum este acest (simbol, obiect, culoare, sentiment sau sunet) o solutie pentru dumneavoastra in atingerea obiectivului dumneavoastra?

11. PLAN
Creati un plan de actiune, si aveti grija sa stabiliti anumite intervale de timp.

12. RESPONSABILITATE SI ANGAJAMENT
In fata cui ati dori sa fiti raspunzator pentru atingerea obiectivului dumneavoastra?
Ce angajament ati fi dispus sa va luati fata de dumneavoastra insiva, fata de cei dragi si fata de altii ?

Bravo!  Ati reusit.

Acum v-ati programat subconstientul sa fie intr-o stare in care sa isi doreasca sa va indepliniti obiectivul. Acesta este un pas foarte important! Va invitam sa impartasiti si altora ceea ce ati invatat pana acum.

Pentru a lucra cu multiplele blocaje constiente si subconstiente care inca pot exista si care va pot impiedica sa va indepliniti aceste obiective, lucrati cu un certified Power Coach®. Alegeti un Power Coach®!