Newsletter

Abonati-va la newsletter

Testimoniale

"In urma experientei de Exectutive Coaching : imi motivez mai bine angajatii, am instrumente pentru a rezolva conflicte si invat sa fiu un lider care isi foloseste intreaga capacitate a creierului in procesul de gandire."

Toby Schneider, Executive Director, Guv. Alberta

Recomandam

      semnalplus.ro

       

Exista numeroase motive pentru care oamenii nu au claritate legat de cum sa solutioneze o provocare sau sa atinga un obiectiv. Din activitatea de cercetare a lui  Candace Pert stim ca obiceiurile si comportamentele se vor schimba numai daca are loc o transformare fiziologica in creier. Asadar pana cand nu vom face o introspectie astfel incat sa vedem clar motivul pentru care continuam sa repetam anumite comportamente, este posibil sa ramanem blocati. Cercetarile noastre legate de puterea mintii umane ne-au oferit de asemenea rezultate deosebite. Instrumentele de Power Coaching® ne ajuta foarte mult sa descoperim cauza originara a blocajului sau neclaritatii noastre.

Modelul Claritatii Solutiilor ne spune ca vom avea claritate numai dupa ce vom elibera incarcatura emotionala legata de respectiva provocare sau obiectiv.  Celulele care se ocupa cu gandirea fiind astfel hranite, vom deveni mai clari asupra solutiilor. Consideram ca informatiile prezentate aici va vor fi foarte utile pentru succesul dumneavoastra obtinut prin self-coaching.

Veti constata ca aceste instrumente de self-coaching sunt extraordinare! Au fost create pentru a va aduce succes atat la nivel personal cat si profesional. Calatorie placuta! Si mai important, recunoasteti si bucuraati-va de beneficiile folosirii acestor instrumente. Va invitam sa ne impartasiti reusitele trimitandu-ne cateva randuri la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. . Succes in Self-Coaching !

Este important sa stiti ca aceste instrumente de Power Coaching® pot aduce la suprafata anumite probleme emotionale pe care le aveti; ele sunt insa concepute pentru a va ajuta sa va debarasati de aceste emotii pentru a obtine claritate maxima, solutii si pace sufleteasca in toate aspectele vietii dumneavoastra.

Va puteti forma de asemenea sa lucrati cu altii folosind aceste instrumente si metodologii de Power Coaching. Aflati mai multe despre programul nostru de formare si certificare in coaching apasand pe butonul Formare in coaching de mai sus.