Newsletter

Abonati-va la newsletter

Testimoniale

“Aceasta formare in coaching, metodologiile si practicile folosite sunt eficiente, orientate catre client si urmaresc respectarea standardelor de etica stabiliate de ICF. Uneltele si resursele sunt cu adevarat transformationale, creand independenta si incredere clientilor, dandu-le instrumente ...

Cathy McLellan, MA, CPC, Meyers Norris Penny, LLP

Recomandam

      semnalplus.ro

       

Urmatorul citat este preluat din cartea cu titlul “Martea cu Morrie”( "Tuesdays with Morrie")  de Mitch Albom.

'Cultura pe care o avem nu-i face pe oameni sa se simta in largul lor. Trebuie sa fii suficient de puternic ca sa poti spune daca o cultura nu functioneaza, nu o accepta. Atatia oameni se plimba incoace si incolo, traind vieti neinsemnate. Par a  fi pe jumatate adormiti, chiar si atunci cand sunt ocupati sa faca lucruri pe care le considera importante. Si asta deoarece urmaresc ce nu trebuie. Poti aduce  sens vietii tale doar daca te dedici iubirii celorlalti, te dedici comunitatii si te dedici crearii unor lucruri care iti ofera un scop si o semnificatie.'

Cand intelegem care este scopul vietii noastre, devenim mai calmi, mai concentrati si mai fericiti.

Fiecare persoana se angajeaza intr-un scop al vietii in trei moduri, un Scop umbrela, un Scop al vietii si un Scop al perioadei: 

1. Fiintele umane au un Scop umbrela, iar acesta este sa invete cum sa se iubeasca mai mult pe ei insisi si pe ceilalti.

2. Fiecare individ are un Scop al vietii - acela pe care a venit sa-l invete in aceasta viata. Este pe rand student, apoi profesor al acestui scop. Putem sti care este acel scop fiindca el se manifesta ca un gol in copilaria noastra.

3. Daca ati privi inapoi la intreaga viata, ati vedea ca exista perioade diferite in viata dumneavoastra si ce a trebuit sa invatati sau sa oferiti in fiecare dintre ele. Cronologic, in medie, oamenii isi schimba Scopul perioadei aproximativ la fiecare 5 -8 ani.

Ne cream propriul destin prin Legea alegerii. Atunci cand alegem sa mergem pe calea prin care sa invatam cu adevarat sa ne iubim pe noi insine si pe ceilalti, natura actioneaza automat pentru a ni se alatura in aceasta calatorie, pentru a ne usura munca. Acest lucru se intampla fiindca noi ne sincronizam cu adevarata natura a planetei, aceea de a fi o planeta a iubirii vs o planeta plina de teama, de ura si de manie.

Pe acest website va oferim posibilitatea de a va descoperi Scopul vietii dumneavoastra. 

Pentru a stabili care este Scopul perioadei, contactati un Power Coach care este pregatit sa faciliteze acest exercitiu. Sectiunea Alege un coach va va duce acolo.