Newsletter

Abonati-va la newsletter

Testimoniale

“De la prima sesiune cu Ramona mi-am dat seama ca am de-a face cu un Maestru. Are o capacitate extraordinara de a asculta, si ma refer la a asculta mult dincolo de ce spune o anumita persoana. Intuitia ei este remarcabila. M-a provocat in absolut fiecare sesiune intrucat Ramona cu adevarat vrea...

Anna Mrozik, Professional Life Coach

Recomandam

      semnalplus.ro

       

Consideram ca informatiile prezentate aici va vor fi foarte utile pentru succesul dumneavoastra obtinut prin self-coaching.

Veti constata ca aceste instrumente de self-coaching sunt extraordinare! Au fost create pentru a va aduce succes atat la nivel personal cat si profesional. Calatorie placuta! Si mai important, recunoasteti si bucuraati-va de beneficiile folosirii acestor instrumente. Va invitam sa ne impartasiti reusitele trimitandu-ne cateva randuri la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.  Succes in Self-Coaching !

Este important sa stiti ca aceste instrumente de Power Coaching® pot aduce la suprafata anumite probleme emotionale pe care le aveti; ele sunt insa concepute pentru a va ajuta sa va debarasati de aceste emotii pentru a obtine claritate maxima, solutii si pace sufleteasca in toate aspectele vietii dumneavoastra.

Va puteti forma de asemenea sa lucrati cu altii folosind aceste instrumente si metodologii de Power Coaching. Aflati mai multe despre programul nostru de formare si certificare in coaching apasand pe butonul Formare in coaching de mai sus.