HomeSelf CoachingThe Brain Walk pentru familii, tineri si copii

Newsletter

Abonati-va la newsletter

Testimoniale

"In urma experientei de Exectutive Coaching : imi motivez mai bine angajatii, am instrumente pentru a rezolva conflicte si invat sa fiu un lider care isi foloseste intreaga capacitate a creierului in procesul de gandire."

Toby Schneider, Executive Director, Guv. Alberta

Recomandam

      semnalplus.ro

       

The Brain Walk® pentru familii, tineri si copii

Cine poate lucra cu aceste instrumente:

 • Parinti care vor sa-si ajute copiii sa rezolve diversele probleme aparute la scoala, sa isi imbunatateasca notele, sa isi creasca increderea si stima de sine si sa-si atinga obiectivele.
 • Parinti cu copii peste 5 ani care sunt hiperactivi, sensibili, nu asculta, au anxietati.
 • Parinti cu copii peste 5 ani care isi doresc sa le dezvolte atat IQ cat si EQ .
 • Educatori cu copii de gradinita pentru a-i invata despre valori umane. 
 • Invatatori cu copii de scoala pentru a lucra cu valori umane si a-i invata sa-si gaseasca raspunsurile la intrebari in interiorul lor, nu cautand mereu la cei din jur.
 • Adolescenti care vor sa afle care este directia lor in viata.
 • Adolescenti care se confrunta cu probleme de integrare in colectivitate, cu abuz de droguri, alcool, sex, jocuri de nororc samd.
 • Studenti care vor sa afle ce le-ar placea sa faca dupa terminarea facultatii.
 • Studenti care vor sa-si dezvolte capacitatea de a invata rapid si eficient.
 • Tineri care vor sa-si gaseasca partenerul de viata.
 • Tineri care se confrunta cu pobleme de comunicare, lipsa de motivare, de disciplina.
 • Adulti care trec prin situatii de schimbare : divort, schimbarea locului de munca, relatii personale nefunctionale.
 • Orice persoana care isi doreste sa-si creasca increderea in sine, sa depaseasca un blocaj in viata, sa-si diminueze stresul, sa -si gaseasca echilibrul in viata, sa-si dezvolte intuitia si relatia cu spiritualitatea.
 • Orice persoana care se confrunta cu anxietate, dezorientare in viata, lipsa de implinire si satisfactie.
 • Orice persoana care isi doreste sa-si dezvolte atat IQ cat si EQ, sa-si creasca creativitatea si sa aiba acces la propria genialitate.


Mai mult decat oricand, in acest mediu economic si social competitiv, avem nevoie sa gandim clar. Oamenii care au succes la nivel mental, emotional, fizic si spiritual chiar si in perioade deosebit de dificile sunt persoane care isi hranesc mintea si sufletul cu cele mai eficiente
produse de dezvoltare personala, cu instrumente, startegii si informatii de ultima oara in domeniul dezvoltarii personale.  

Pentru a avea o viata extraordinara – o viata plina de bucurie, implinire si contributie – nu este suficienta numai vointa sau “motivatia”, ci este necesar sa aveti acces la instrumente si informatii care sa va dea cu adevarat un avantaj competitiv. 

Metodologiile noastre premiate la nivel international Power Coaching® with Mind-Kinetics® (PCMK) sunt unice pentru ca ele creeaza cu adevarat transformari in gandire. Clientii nostri ne spun ca suntem “Expertii” in schimbarea comportamentelor si obiceiurilor neconstructive in unele pozitive intr-un mod mult mai rapid si mai eficient decat oricine altcineva.

Legea convingerii spune: “Ce gandim, devenim”. Cu alte cuvinte, daca gandim negativ, vom fi negativi. Daca gandim pozitiv, vom fi pozitivi. Este alegerea noastra sa fim pozitivi si sa atragem lucruri pozitive in viata noastra.

Orice fiinta umana are un potential nelimitat, insa daca acest potential nu este hranit cu cele mai bune convingeri, atitudini si resurse, ramane nevalorificat. Daca ne hranim mintea si adoptam convingeri si atitudini noi, care sa ne dea putere, vom activa aceste potential pentru a obtine rezultate din ce in ce mai bune in viata. 

Modelul pentru o viata fericita:
(totul este creat de mintea subcosntienta)

Eficienta The Brain Walk® consta in faptul ca:

1.   Instrumentele The Brain Walk®, ca toate instrumentele CLI Mind-Kinetics® sunt stiintific proiectate pentru a ne spori automat nivelul de constienta, pentru a ne schimba modul de gandire si pentru a crea solutii destinate atingerii obiectivelor personale. Stiinta a dovedit ca obiceiurile si comportamentele se vor schimba numai in cazul in care exista o transformare fiziologica in celulele noastre care se ocupa de procesul gandirii. Mind-Kinetics® inseamna “a pune creierul in miscare (kinetics)”. Instrumentele Mind-Kinetics® sunt recunoscute pentru ca ne „scot” din blocaj si ne sprijina sa mergem mai departe in toate domeniile vietii personale si profesionale. Da, chiar si in situatiile cele mai dificile.

2.   Utilizarea instrumentelor implica studiul Legilor Universale ale comportamentului uman. Aceste adevaruri universale sunt pur si simplu adevaruri ce ne ofera oportunitatea de a vedea maretia din noi insine, de a ne aprecia propria inteligenta, de a ne ridica deasupra mediocritatii si a normelor societatii, de a constientiza ca putem realiza tot ceea ce ne propunem sa realizam.

3.   Intregul proces Mind-Kinetics® are la baza principalele 76 de valori umane. De exemplu, folosind The Brain Walk® clientii nostri constientizeaza cat de mult demonstreaza valori precum curaj, cinste, respect, bunatate, compasiune, credinta, acceptare si discernamant. De asemenea devin mai constienti de cat de mult primesc aceste valori din partea altora.


Cum functioneaza The Brain Walk®?

Einstein a fost un maestru al extragerilor de solutii prin Imagine - Cuvant, un proces care este similar cu ceea ce sunteti pe cale sa experimentati. El isi “oprea” literalmente emisfera stanga si o “activa” pe cea dreapta pentru a se concentra asupra unei intrebari pe care o avea despre viata. Aceasta focalizare CLI o defineste ca fiind “intentie”. Einstein astepta sa-i vina in minte imagini sau cuvinte stiind ca urmau sa-i apara si idei. Dupa ce  primea aceste idei, le decodifica. Si iata! Astfel a inventat concepte cum ar fi Teoria Relativitatii.

 

Elementele care creeaza schimbarile biologice in creier sunt: 

1.  The Brain Walk® foloseste procesul extragerii de imagini-cuvinte pentru a obtine rezultate. Emisfera stanga literalmente se opreste si cea dreapta se activeaza pentru a putea primi solutiile la o anumita problema sau provocare sub forma unor imagini, cuvinte, etc. Pe durata procesului de decodificare, emisfera stanga a creierului se activeaza din nou. Solutiile sunt, prin urmare, rezultatul gandirii intregului creier.

2.   Culorile sunt alese in mod special pentru a stimula deschiderea receptorilor din creier. Incarcatura emotionala care a provocat initial inchiderea receptorilor este acum eliberata. Celulele responsabile cu gandirea sunt hranite si creierul incepe sa elibereze idei inspirationale.

3.   Deplasarea pe harta, folosind un anumit punct din acupunctura, maseaza creierul pentru a elibera idei.

4.   Utilizarea intrebarilor specifice pentru emisfera dreapta/stanga, a culorilor si a punctelor de acupunctura, re-antreneaza creierul pentru a putea face mai usor trecerea intre emisfera dreapta si emisfera stanga tranformand utilizatorul intr-un ganditor bilateral mai eficient.

 

In pachetul The Brain Walk® pentru familii, tineri si copii veti primi:Emisfera dreapta a creierului este partea creativa, intuitiva, asociativa si inovatoare si legatura noastra cu spiritul. Cand suntem pusi in fata unor provocari sau suntem incapabili sa obtinem anumite rezultate, inseamna ca avem dificultati in a ne accesa emisfera dreapta a creierului pentru a gasi solutii. Instrumentele Mind Kinetics®, cum este The Brain Walk®, ne vor ajuta in aceasta privinta indepartand blocajele pe care le avem in a ajunge la solutii. In prezent suntem invatati sa lucram folosindu-ne cu prioritate emisfera stanga a creierului - si astfel ne construim IQ-ul. Rareori suntem invatati cum sa ne folosim emisfera dreapta a creierului pentru a ne construi EQ-ul. Pe masura ce ne construim EQ folosind Mind Kinetics® descoperim ca avem relatii mai bune, mai multe idei inovatoare, o dragoste de sine mai mare, solutii la problemele noastre, o conexiune mai puternica cu Sursa noastra şamd. Chiar si persoanele cu un IQ mare au dificultati in a-si rezolva problemele. Noi ne-am intrebat “cum asa”? Raspunsul este complet, insa totodata simplu! Majoritatea oamenilor sunt programati sa isi foloseasca cu prioritate emisfera stanga a creierului. Accesandu-ne emisfera dreapta si antrenandu-ne creierul sa devina bilateral (trecand cu usurinta de la emisfera dreapta la cea stanga si invers) putem actiona cu Putere deplina = IQ + EQ.

 

Pentru a comanda pachetul The Brain Walk® pentru familii, tineri si copii va rugam sa dati click aici. Pret: 360 ron + TVA (este inclus transportul in Romania prin curier rapid. Nu se adauga TVA pentru persoanele fizice). Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau 004 0724 505 960.