HomeSelf CoachingThe Brain Walk pentru lideri in corporatii si antreprenori

Newsletter

Abonati-va la newsletter

Testimoniale

“Am lucrat individual si ca si cuplu cu Ramona timp de 6 luni. Nu am putea spune ca exista un domeniu din viata noastra in care sa nu fi avut cel putin un salt calitativ extraordinar in aceasta perioada. Cel mai frumos "rezultat" obtinut a fost ca pe parcursul acestui program am hotarat sa ne...

Andreea & Tiberiu Filip

Recomandam

      semnalplus.ro

       

The Brain Walk® pentru lideri in corporatii si antreprenori

Cine poate lucra cu aceste instrumente:

 • Manageri si lideri care doresc sa promoveze un mediu de lucru in care este predominanta gandirea pozitiva.
 • Manageri si lideri care doresc sa deschida usa succesului folosind instrumentele CLI pentru accesarea puterii mintii subconstiente astfel incat sa creeze vietile pe care si le doresc pentru ei, echipele si clientii lor. 
 • Manageri si lideri care cauta sa depaseasca obstacolele aparute si sa isi atinga obiectivele in toate domeniile vietii.
 • Manageri si lideri care isi doresc sa devina instrumente de schimbari pozitive indispensabile organizatiilor in care lucreaza. 
 • Antreprenori care isi doresc sa-si inceapa propria afacere.
 • Manageri care vor sa devina lideri in organizatia lor.
 • Manageri si lideri care se confrunta cu probleme de comunicare, relationare intre angajati, lipsa motivarii angajatilor, lipsa de rezultate.
 • Manageri, lideri si specialisti in resurse umane care vor sa creasca nivelul de implicare al angajatilor.
 • Manageri care vor sa-si sprijine angajatii in a-si creste creativitatea, gandirea inovatoare, intuitia.
 • Lideri care vor sa faca fata cu succes schimbarilor permanente si au nevoie sa gaseasca solutii la situatii deosebit de complexe.
 • Persoane care vor sa treaca dincolo de limitarile auto-impuse in orice domeniu din viata.
 • Lideri care vor sa isi imbunatateasca abilitatea de a lua decizii rapide si eficiente prin accesarea propriei genialitati.
 • Lideri care vor sa-si inspire echipele, sa obtina respect atat in interiorul organizatiei cat si in afara ei.
 • Persoane care vor sa-si imbunatateasca abilitatile de comunicare.
 • Manageri care vor sa invete cum sa dea feedback in mod adecvat.
 • Lideri care vor sa creez un echilibru intre viata personala si profesionala.
 • Manageri si lideri care vor sa isi dezvolte gandirea bilaterala pentru a accesa cu mai multa usurinta propria intuitie astfel incat sa rezolve problemele mai rapid si mai eficient.


Pe piata actuala in care totul se schimba si in care exista multa incertitudine, ce ofera cu adevarat un avantaj competitiv? Ce instrumente si metodologii de dezvoltare profesionala folositi pentru a va asigura ca nu numai supravietuiti, dar va si dezvoltati afacerea?

In perioade de incertitudine, angajatii isi indreapta privirile catre lideri pentru a primi indrumare. Imaginati-va daca ati avea abilitatea de a influenta pozitiv si profund orice persoana, grup sau situatie. Cum ar fi daca ati putea sa va inspirati echipele sa fie mai concentrate si sa produca rezultate de exceptie? Cum ar fi daca ati putea sa ii ajutati pe cei dragi sau pe colaboratori sa isi rezolve problemele relationale, sa isi creasca increderea in sine, sa dezvolte solutii inovatoare la provocarile lor majore din viata?

Metodologiile noastre premiate la nivel international Power Coaching® with Mind-Kinetics® (PCMK) sunt unice pentru ca ele creeaza cu adevarat transformari in gandire. Clientii nostri ne spun ca suntem “Expertii” in schimbarea comportamentelor si obiceiurilor neconstructive in unele pozitive intr-un mod mult mai rapid si mai eficient decat oricine altcineva.

 

 

Legea convingerii spune: “Ce gandim, devenim”. Cu alte cuvinte, daca gandim negativ, vom fi negativi. Daca gandim pozitiv, vom fi pozitivi. Este alegerea noastra sa fim pozitivi si sa atragem lucruri pozitive in viata noastra. 

Orice fiinta umana are un potential nelimitat, insa daca acest potential nu este hranit cu cele mai bune convingeri, atitudini si resurse, ramane nevalorificat. Daca ne hranim mintea si adoptam convingeri si atitudini noi, care sa ne dea putere, vom activa acest potential pentru a obtine rezultate din ce in ce mai bune in viata. 

 

Eficienta The Brain Walk® consta in faptul ca:

1.   Instrumentele The Brain Walk®, ca toate instrumentele CLI Mind-Kinetics®  sunt stiintific proiectate pentru a ne spori automat nivelul de constienta, pentru a ne schimba modul de gandire si pentru a crea solutii destinate atingerii obiectivelor personale. Stiinta a dovedit ca obiceiurile si comportamentele se vor schimba numai in cazul in care exista o transformare fiziologica in celulele noastre care se ocupa de procesul gandirii. Mind-Kinetics® inseamna “a pune creierul in miscare (kinetics)”. Instrumentele Mind-Kinetics® sunt recunoscute pentru ca ne „scot” din blocaj si ne sprijina sa mergem mai departe in toate domeniile vietii personale si profesionale. Da, chiar si in situatiile cele mai dificile.

2.  Utilizarea instrumentelor implica studiul Legilor Universale ale comportamentului uman. Aceste adevaruri universale sunt pur si simplu adevaruri ce ne ofera oportunitatea de a vedea maretia din noi insine, de a ne aprecia propria inteligenta, de a ne ridica deasupra mediocritatii si a normelor societatii, de a constientiza ca putem realiza tot ceea ce ne propunem sa realizam.

3.  Intregul proces Mind-Kinetics® are la baza principalele 76 de valori umane. De exemplu, folosind The Brain Walk® clientii nostri constientizeaza cat de mult demonstreaza valori precum curaj, cinste, respect, bunatate, compasiune, credinta, acceptare si discernamant. De asemenea devin mai constienti de cat de mult primesc aceste valori din partea altora.

 

Cum functioneaza The Brain Walk®?

Einstein a fost un maestru al extragerilor de solutii prin Imagine - Cuvant, un proces care este similar cu ceea ce sunteti pe cale sa experimentati. El isi “oprea” literalmente emisfera stanga si o “activa” pe cea dreapta pentru a se concentra asupra unei intrebari pe care o avea despre viata. Aceasta focalizare CLI o defineste ca fiind “intentie”. Einstein astepta sa-i vina in minte imagini sau cuvinte stiind ca urmau sa-i apara si idei. Dupa ce  primea aceste idei, le decodifica. Si iata! Astfel a inventat concepte cum ar fi Teoria Relativitatii.Elementele care creeaza schimbarile biologice in creier sunt: 

1.   The Brain Walk® foloseste procesul extragerii de imagini-cuvinte pentru a obtine rezultate. Emisfera stanga literalmente se opreste si cea dreapta se activeaza pentru a putea primi solutiile la o anumita problema sau provocare sub forma unor imagini, cuvinte, etc. Pe durata procesului de decodificare, emisfera stanga a creierului se activeaza din nou. Solutiile sunt, prin urmare, rezultatul gandirii intregului creier.

2.   Culorile sunt alese in mod special pentru a stimula deschiderea receptorilor din creier. Incarcatura emotionala care a provocat initial inchiderea receptorilor este acum eliberata. Celulele responsabile cu gandirea sunt hranite si creierul incepe sa elibereze idei inspirationale.

3.   Deplasarea pe harta, folosind un anumit punct din acupunctura, maseaza creierul pentru a elibera idei

4.   Utilizarea intrebarilor specifice pentru emisfera dreapta/stanga, a culorilor si a punctelor de acupunctura, re-antreneaza creierul pentru a putea face mai usor trecerea intre emisfera dreapta si emisfera stanga tranformand utilizatorul intr-un ganditor bilateral mai eficient.

 

In pachetul The Brain Walk® pentru lideri in corporatii si antreprenori veti primi:

 

Emisfera dreapta a creierului este partea creativa, intuitiva, asociativa si inovatoare si legatura noastra cu spiritul. Cand suntem pusi in fata unor provocari sau suntem incapabili sa obtinem anumite rezultate, inseamna ca avem dificultati in a ne accesa emisfera dreapta a creierului pentru a gasi solutii. Instrumentele Mind Kinetics®, cum este The Brain Walk®, ne vor ajuta in aceasta privinta indepartand blocajele pe care le avem in a ajunge la solutii. In prezent suntem invatati sa lucram folosindu-ne cu prioritate emisfera stanga a creierului - si astfel ne construim IQ-ul. Rareori suntem invatati cum sa ne folosim emisfera dreapta a creierului pentru a ne construi EQ-ul. Pe masura ce ne construim EQ folosind Mind Kinetics® descoperim ca avem relatii mai bune, mai multe idei inovatoare, o dragoste de sine mai mare, solutii la problemele noastre, o conexiune mai puternica cu Sursa noastra şamd. Chiar si persoanele cu un IQ mare au dificultati in a-si rezolva problemele. Noi ne-am intrebat “cum asa”? Raspunsul este complet, insa totodata simplu! Majoritatea oamenilor sunt programati sa isi foloseasca cu prioritate emisfera stanga a creierului. Accesandu-ne emisfera dreapta si antrenandu-ne creierul sa devina bilateral (trecand cu usurinta de la emisfera dreapta la cea stanga si invers) putem actiona cu Putere deplina = IQ + EQ.

 

Pentru a comanda pachetul The Brain Walk® pentru lideri in corpratii si antreprenori va rugam sa dati click aici. Pret: 459 ron + TVA (este inclus transportul in Romania prin curier rapid. Nu se adauga TVA pentru persoanele fizice). Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau 004 0724 505 960.